René uit Boer zoekt Vrouw is teleurgesteld door Claudia's keuze

Entertainment
woensdag, 22 november 2023 om 13:35
rene bzv teleurgesteld
René is teleurgesteld door Claudia's keuze in Boer Zoekt Vrouw. De Franse boerin besloot René naar huis te sturen en Paul mee te nemen op citytrip. Voor René, die al had gedroomd van een nieuw leven in Frankrijk, is dit een teleurstellende wending.

Teleurgesteld

Op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw blikt René terug op het moment dat Claudia hem apart nam om te vertellen dat hij niet haar keuze was. " Ik vond dat heel vervelend. Ik was toch wel zo ver dat ik heel graag langer gebleven was. Niet één dag, maar véél langer. En dat werd ‘m niet. Dus moet ik dat verwerken en naast me neer leggen ", legt René uit.
Hoewel Claudia niet voor René heeft gekozen, heeft hij absoluut geen spijt van zijn deelname aan het programma. " Ik had dit avontuur niet willen missen, op geen enkele manier. Ik heb er echt 100% van genoten, veel plezier gehad en mooie mensen leren kennen ", aldus René.

Zijn nog samen?

Karlijn Bernoster en Eva van Riet hebben in De T kijkt TV opgemerkt dat de programmamakers de uitkomst voor Claudia al hebben prijsgegeven . In de bespreking van de laatste beelden van de aflevering van zondagavond, merkten ze op dat zowel Claudia als Paul aanwezig zijn op de reünie. " Ze zijn natuurlijk ook sowieso nog samen, want dit was een dikke spoiler in de vooruitblik. Ze stonden samen aan de koffie bij Yvon Jaspers ", legt Karlijn uit. En Eva bevestigt: " Ze zijn nog samen. "
Eva constateert dat er nog iets mist in de aflevering. " Wat me ook opvalt, dat is de vorige seizoenen altijd wel geweest. Voordat de reünie is, gaan de boeren eerst bij de familie van de singles langs. Of dat komt nog in een fragmentje in de reünie, maar dat lijkt me sterk.
" Eva had dat graag gezien bij Paul en Claudia, vooral omdat Paul doorgaans in een appartement in Brabant woont, wat toch heel anders is dan de imposante boerderij van Claudia.