Zien: Rob Kemps gaat voor nieuwe look

Entertainment
door Tika
woensdag, 02 augustus 2023 om 10:26
rob kemps opnieuw in het openbaar met zijn nieuwe liefde stephanie
Rob Kemps en homewrecker Stephanie hebben het rot weer in Nederland verruild voor de zomerzon in Zuid-Amerika. Daarbij komt natuurlijk ook een nieuwe look. Hij is nu een echte 'beachboy'

De affaire van Rob Kemps

Na negentien mooie jaren kondigde Rob Kemps de breuk tussen hem en zijn toenmalige vriendin, Miriam, aan. De twee hebben samen twee kinderen waarvan de jongste vorig jaar nog geboren is. “ Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten, willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn”, schreef hij. De break-up was niet helemaal onverwachts, hij werd vaker met één van zijn achtergronddanseressen gespot, namelijk met Stephanie Klaver. Die achternaam komt je misschien bekend voor. Stephanie heeft twee zussen die in de tv-wereld werken, zij is het zusje dat in de schaduw van haar zussen leefde. Het bleek dat de twee een affaire hadden. Haar ouders vonden het niet oké hoe ze door de media werd behandeld, maar daar zorgde ze natuurlijk helemaal zelf voor. De lovebirds belde de paparazzi op en lieten weten dat ze om een bepaald tijdstip samen de hort op gingen. Hierdoor belandde ze op de cover van weekblad Story . Precies wat ze wilde.

Nieuwe look

Het setje is vervolgens naar de meest romantische stad op aarde geweest, Parijs. Momenteel vertoeven ze ergens in Zuid-Amerika. En genieten ze van het lekkere weer, maar vooral van elkaar. Ondertussen moet Miriam haar kinderen uitleggen waarom papa niet meer part van het gezin is.
De twee delen maar al te graag kleffe kiekjes met de rest van de wereld, zo ook op vakantie. Zo te zien is Rob voor een nieuwe look gegaan. Werd tijd – grapje –. Hij is nu een heuse 'beachboy'.
beachboy
Instagram @stephklaver