Rob Kemps opnieuw in het openbaar met zijn nieuwe liefde Stephanie

Entertainment
door Tika
maandag, 05 juni 2023 om 16:28
rob kemps opnieuw in het openbaar met zijn nieuwe liefde stephanie
Rob Kemps is tot over zijn oren verliefd op zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver. Hun liefde voor elkaar steken ze niet onder stoelen of banken. De tortelduifjes zijn gespot bij een voorstelling in Carré.

Rob Kemps en Miriam Swinkels verbreken relatie

Begin april kondigde Rob Kemps en zijn toenmalige vriendin Miriam aan dat ze na negentien mooie jaren de relatie verbreken. De twee hebben samen twee kinderen, waarvan de jongste vorig jaar is geboren. Op Instagram deelde hij het nieuws met zijn volgers. " Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten, willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn", begon de zanger zijn bericht. Naar eigen zeggen zijn de twee als goede vrienden uit elkaar gegaan, maar Yvonne Coldeweijer liet ons weten dat er toch iets meer speelde.

Uitgescholden door de schoonouders

Het bleek dat onze Rob een affaire had met één van zijn achtergronddanseressen, namelijk Stephanie Klaver. De ouders van de danseres waren niet blij met het feit hoe hun dochter door de media werd behandeld. Vorige maand zijn de twee samen gaan varen, wat natuurlijk ook weer voor veel ophef zorgde. Voor haar ouders was dit de druppel en schoten hun slof uit. “Samen met de moeder en stiefvader van Stephanie, die mij niet alleen ordinair hebben uitgescholden in mijn DM, maar ook nog eens aan het hele dorp vertellen dat hun dochter eindelijk een BN’er aan de haak heeft slagen” , vertelde Yvonne op Instagram.

Weer gespot

Inmiddels zijn de twee al vaker gespot en wist een fotograaf het stel vast te leggen terwijl ze klef over straat liepen . Hun relatie steken ze niet onder stoelen of banken. Laatst zaten de twee in het publiek van een voorstelling van Richard Groenendijk en zijn ze samen in het romantische Parijs geweest. Bewijst maar weer dat Rob alles behalve respect heeft voor zijn ex én moeder van zijn kinderen.