Erica en Martien Meiland zijn geschrokken van de spion in hun pension: 'Zijn nog aan het verbeteren'

Entertainment
door Denise
maandag, 05 juni 2023 om 16:25
ontwerp zonder titel 2023 06 05t160314262
Erica en Martien Meiland zijn geschrokken door wat undercover journaliste Marlies Vording over het pension heeft gezegd. Ze deed zich voor als gast in het nieuwe pension van de Meilandjes: Code Rosé en deed uitgebreid verslag hiervan. De familie Meiland heeft hier gelijk gehoor aan gegeven. "Er staat nu ook handzeep."

Prijzig pension

Gasten die het pension Code Rosé boeken, moeten maar liefst 450 euro neerleggen voor twee nachten, dat is het enige wat mogelijk is. En het frappante hieraan is: voor het pension aan de overkant betaal je minder dan de helft. En voor de 45o euro die je betaalt, krijg je niet eens de beste kamers, vertelt Marlies hierover. Marlies denkt dat de prijzen zo hoog liggen, omdat het pension van een bekende familie is.

Verbeterpunten

Wanneer fans in het pension verblijven, willen zij natuurlijk niets liever dan de Meilandjes zien, maar zij zijn alleen te zien tijdens het ontbijt. Fans betalen veel te veel volgens Marlies en over de kamers is de journalist niet echt positief. Er ontbreekt namelijk een prullenbak en er is ook geen koelkast. Marlies hierover in De Telegraaf:"Ook is er geen brief of mapje met een welkomstwoord en aanvullende informatie."

Geschrokken familie Meiland

Maar het lijstje van Marlies gaat nog even door, zo was er ook geen handzeep en was er geen wachtwoord van de Wi-Fi. Het staat allemaal in het uitgebreide verslag van Marlies. Ook de Meilandjes zijn van het verslag op de hoogte en zij zijn zich dood geschrokken, ze kwamen dan ook gelijk met een reactie. Aan de camera van Shownieuws vertelt Erica dat er inderdaad nog wat puntjes zijn die verbeterd moeten worden. "Het gaat elke dag beter. We zijn nog dingen aan het verbeteren wat mensen zeggen", vertelt Erica hierover.
Ze vertelt dat het voornamelijk om 'kleine dingetjes' gaan en dat de gasten verder 'heel tevreden' zijn. "Er worden heel veel foto’s genomen." Erica en Martien zijn gelijk achter het lijstje gegaan van Marlies. "In de mail staat inmiddels ook het wachtwoord van de Wi-Fi en de handzeep staat in elk geval klaar in de badkamer", aldus Martien.