Patty Brard is helemaal klaar met Peter Gillis: 'Bloedhekel aan kerels met losse handjes'

Entertainment
door Sophie
maandag, 05 juni 2023 om 16:21
patty brard haat peter gillis
Patty Brard laat zich bij Shownieuws uit over Peter Gillis. Ze zou namelijk een hekel hebben aan mannen met losse handjes.

Patty Brard steunt Nicol Kremers

Shownieuws leek voor lange tijd de hand boven het hoofd van collega Peter Gillis te houden, maar inmiddels zijn alle leden aan tafel over stag: Peter Gillis moet van de buis. Zelfs Evert Santegoeds was voor! Het is alleen Bram Moszkowicz die het nog op probeert te nemen voor de vakantieparkbaas.
Als er iemand helemaal klaar is met Peter Gillis – en zijn ex-liefje Nicol Kremers steunt – dan is het Patty Brard wel. "Ik heb nauw contact met haar", vertelt Patty over Nicol. "Daar ben ik eigenlijk wel blij om, want ze kan wel wat steun gebruiken."

Nicol wil alsnog aangifte doen

Via Patty heeft Nicol laten weten alsnog aangifte te willen doen tegen haar ex. "Ze belde me vlak voor de uitzending en zei: 'Je mag alles zeggen wat ik je nu zeg. Ik ga aangifte doen van mishandeling. Ik ben onder druk gezet en heb dat niet gedaan toen ik 112 heb gebeld.' Er zijn toen twee agenten bij geweest, die hebben wel aangifte gedaan."
Voor Nicol is de situatie heel erg heftig en ze schijnt er erg mee te zitten. "Wat ze mij heeft gezegd is dat er zoveel aangiftes gedaan moeten worden en dat ze het heel moeilijk heeft omdat ze al die emoties naar boven moet halen en elke keer moet vertellen wat er door haar heen ging. Ook over de positie van haar vier kinderen, die stiekem dingen hebben gefilmd. Er komt zóveel emotie bij haar los."

'Bloedhekel aan een man met losse handjes'

Ondanks dat Patty en Peter SBS 6-collega's van elkaar zijn, is ze echt helemaal klaar met hem. "Ze weet ook dat ik haar een warm hart toedraag omdat ik nou eenmaal een blóedhekel heb aan kerels met losse handen. Ik kan niet anders concluderen dan dat ik haar geloof op haar woord, omdat ze haar verhalen heel duidelijk maakt" , vertelt Patty. "Ze heeft me ook een boodschap gestuurd dat ze bij haar ouders was en die heel erg lief voor haar zijn. Daar ben ik heel erg blij om. Ik weet dat ze door een hel gaat en ik wens haar heel veel sterkte."