Rob Kemps over samenwonen met nieuwe liefde: 'Als we samen kunnen zijn, zijn we samen'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 25 augustus 2023 om 9:09
realitylogo
Rob Kemps laat maar al te graag aan de wereld zien dat hij heel gelukkig is met zijn nieuwe vriendin Stephanie Klaver, met alle gevolgen van dien.

De breuk tussen Rob Kemps en Miriam Swinkels

Rob Kemps en Miriam Swinkels maakten afgelopen voorjaar bekend dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie. Toen ze het bekend maakten, lieten ze weten 'al enige tijd niet meer bij elkaar' te zijn. "We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen" , vertelde Rob eerder. "We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven."

Affaire met Stephanie Klaver

Toch gingen de twee niet zomaar uit elkaar. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer kwam vlak voor het nieuws van de breuk met het nieuws dat Rob Kemps een affaire zou hebben met zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver, de dame met wie hij nu een relatie heeft.

Samenwonen?

Rob Kemps gaf een persdag voor zijn eigen festival Total Loss. Erg veel pers was hier niet aanwezig, slechts Shownieuws en Omroep Brabant . Erg veel mochten ze ook niet vragen volgens Yvonne Coldeweijer. "Ze mochten namelijk niks vragen over Talpa en niks over zijn privéleven.
Shownieuws had lak aan deze 'verboden vragen' en vroeg hem natuurlijk naar zijn relatie met de achtergronddanseres. "Rob antwoordde dat hij soms naar Best komt om de kindjes te zien en dat hij van de rest van de tijd bij de achtergronddanseres is. Shownieuws ging hier verder op door en wilde nog van alles vragen over de kids en over de band met Miriam, maar Rob stopte hierna het gesprek." Ook wilde hij niet dat het werd uitgezonden.
Hij vertelde ook nog over mogelijk samenwonen met zijn huidige vriendin. Hij laat weten dat deze plannen er echter nog niet zijn. "Als we samen kunnen zijn, zijn we samen. En als dat niet zo is dan misschien we elkaar een dagje."