Rob Kemps en nieuwe vriendin zijn de schaamte voorbij: 'Het lijkt ze niks te interesseren'

Entertainment
door Sophie
maandag, 15 mei 2023 om 8:46
rob kemps en stephanie
Rob Kemps heeft onlangs bekend gemaakt dat zijn relatie na heel wat jaren voorbij is en dat ze in goede harmonie, zelfs als vrienden, uit elkaar gingen. Toch lijkt volgens Yvonne Coldeweijer de vork heel anders in de steel te zitten.

Rob Kemps en zijn minnares nieuwe vriendin Stephanie

Nadat de relatie van Rob Kemps uit ging, liet Yvonne Coldeweijer weten dat hij in zijn relatie is vreemdgegaan met zijn achtergrond danseres Stephanie. Maar daar bleef het niet bij! Hij zou zelfs tot over zijn oren verliefd zijn op de dame en ze zouden nu zelfs een relatie hebben. Klinkt allemaal ontzettend pijnlijk voor de ex-vriendin van Rob, maar daar lijkt hij maar weinig om te geven.

Varen door Vinkeveen

Dit weekend zijn Rob en zijn nieuwe liefde Stephanie gespot op de boot in Vinkeveen. "Samen met de moeder en stiefvader van Stephanie, die mij niet alleen ordinair hebben uitgescholden in mijn DM, maar ook nog eens aan het hele dorp vertellen dat hun dochter eindelijk een BN'er aan de haak heeft slagen", vertelt Yvonne op Instagram.
Yvonne maakt in ieder geval voor al haar volgers nog even goed duidelijk hoe de situatie in elkaar steekt. "Dat het ten koste ging van een gezin met twee kleine kinderen lijkt deze mensen niks te interesseren. Lekker varen door Vinkeveen, alle schaamte voorbij."