Een kijkje in het huis van de dochter van Linda de Mol

BN'ers
door Sophiedinsdag, 16 mei 2023 om 8:50
noa vahle
Als je behoort tot de familie de Mol heb je geen zorgen over waar je gaat wonen, dat komt wel goed. De dochter van Linda de Mol, Noa Vahle, hoefde zich hier ook geen zorgen over te maken. Zij vond een heel mooi optrekje in het centrum van Amsterdam.

Dochter Noa Vahle gaat moeder Linda de Mol achterna

We zijn allemaal wel bekend met Linda de Mol, maar met haar dochter Noa Vahle wat minder. Ze is 22 jaar en lijkt echt héél erg op haar moeder. Ook zij heeft, net als een groot deel van de Mol familie, veel interesse in de mediawereld. Ze werkt als redactielid bij Veronica Inside, maar dat is zeker niet het enige. Ze studeerde tot voor kort, maar mocht onlangs haar diploma in ontvangst nemen en ze werkt óók nog als verslaggeefster op het voetbalveld. Het lijkt er dus op dat ze dezelfde carrière als haar moeder tegemoet gaat.

Van een huizencrisis heeft Noa Vahle nog nooit gehoord

Ondanks dat iedereen wel weet van de huizencrisis, lijkt Noa Vahle daar vrij weinig van te merken. Als we toch niet in wat voor huisje zij een groot deel van haar tijd doorbrengt. Ze heeft een appartement in het hartje van Amsterdam, dicht bij de Jordaan. De oppervlakte van het appartement is 143 vierkante meter en maar liefst drie slaapkamers. Iets waar menig Amsterdammer een moord voor zou doen. Ook heeft het appartement niet één maar twee verdiepingen. Het heeft ook nog eens twee balkons en een patio die uitkijkt op het westen.
woning noa vahle 6364d1c62427a
Beeld: Bekende Buren
Verder is de woning ontzettend mooi afgewerkt. Het heeft strakke witte muren en een mooie parketvloer. Door de grote ramen voelt het huis groter dan het eigenlijk al is.
woning noa vahle 2 6364d1dc83fb9
Beeld: Bekende Buren
Je kunt je voorstellen dat Noa de hoofdprijs heeft betaald voor een appartement als deze. Midden in Amsterdam én een groot woonoppervlak. De hoofdprijs was het zeker, ze heeft er namelijk 875 duizend euro voor neer moeten leggen. Ze woont er al een aantal jaren en is ondertussen 22 jaar, dus je kunt je voorstellen dat dat bedrag in je eentje ophoesten een uitdaging is. Daarom heeft ze het appartement ook samen met haar moeder Linda de Mol gekocht. Volgens Bekende Buren is Linda dan ook 27/40 deel eigenaar van het appartement.
Voor meer foto's van het appartement kun je kijken op de site van Bekende Buren .