Foto: Rob Kemps gespot met zijn nieuwe vriendin Stephanie

Entertainment
door Denise
woensdag, 24 mei 2023 om 13:55
ontwerp zonder titel 2023 05 24t133538720
Rob Kemps is smoor op zijn nieuwe vriendin. Toen hij bekend maakte dat het uit was met de moeder van zijn kinderen, heeft Rob weer de liefde gevonden en dat is niemand minder dan zijn achtergrond danseres, Stephanie Klaver.

Rob Kemps gespot met nieuwe vriendin

Rob Kemps en zijn achtergrond danseres steken hun liefde niet meer onder stoelen of banken. De Snollebollekes - zanger is met zijn nieuwe liefde zoenend op de foto gezet door weekblad Story . Er waren eerder al roddels dat Rob het al gezellig zou hebben met Stephanie toen hij nog een relatie had met zijn ex, Miriam Swinkels. Rob zou er nog al van genieten om van twee walletjes te eten.

Roddels

In het begin van april maakte Rob bekend uit elkaar te zijn met zijn ex Miriam, de twee zouden goed uit elkaar zijn gegaan. Rob deelde in die tijd een foto van hun twee met de tekst: " Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten, willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn."
Maar ondertussen zou er veel meer aan de hand zijn geweest. Zo kwam Yvonne Coldeweijer met het nieuws dat Rob het heel gezellig zou hebben met zijn achtergrond danseres Stephanie toen hij nog in een relatie had met zijn ex. Ook Rob kreeg lucht van de geruchten en reageerde met het bericht: "We zijn uiteraard aan niemand verantwoording schuldig, maar wel is het zo dat we willen voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet juist zijn."
Ondertussen lijkt het erop dat Rob en Stephanie schijt hebben aan iedereen en besluiten gewoon publiekelijk te laten zien hoe leuk zij elkaar vinden. Dat is natuurlijk hun goed recht, maar wel heel erg pijnlijk voor Miriam..