Schokkend nieuws over de nieuwe vriendin van Peter Gillis

Entertainment
door Tika
woensdag, 24 mei 2023 om 11:35
schokkend nieuws over de nieuwe vriendin van peter gillis
Peter Gillis heeft een nieuwe vriendin en ze lijkt veel gemeen te hebben met ex Nicol Kremers. Niet alleen hebben ze dezelfde ex, maar ook de manier van opvoeden van de kinderen komt overeen.

Nieuwe vriendin Peter Gillis geen vreemde voor Nicol

Wat blijkt?! De nieuwe vriendin van Peter heeft behoorlijk veel weg van ons Nicolleke . Nadat de relatie van Peter en Nicol strandde, moest Nicol de villa verlaten, maar gelukkig kon ze terecht bij Mike, een barbier uit Schoonhoven. Na een mooie relatie van maar liefst drie weken, moest ze weer een nieuwe slaapplek vinden. Bij Peter was het daarentegen erg rustig op liefdesvlak. Tot hij twee maanden geleden zijn huidige vriendin Wendy tegen het lijf loopt. Wendy is de ex van Mike, met wie Nicol ook gedate heeft.

Verschillende rechtszaken

Daar houden de gelijkenissen niet op, want ook de manier hoe ze hun kinderen opvoeden komt aardig dicht in de buurt van elkaar. Beide hebben een stuk of vier/vijf kinderen die ongeveer allemaal een andere vader hebben. Die ook nog eens bij de vader wonen. Waar het verschil in zit is dat Wendy meerder lopende rechtszaken tegen zich zou hebben... Het blijkt dat ze haar kinderen zou hebben mishandeld en dat ze met gevolg uit huis zijn geplaatst. Net als Nicol heeft Wen ook een webshop die niet loopt. Ze vraagt misschien niet de hoofdprijs voor haar producten, maar je zou ze na betalen gewoon niet binnen krijgen. Ze zou bekend staat als oplichtster en zou ook nog zaken over laster en smaad lopen.
Klinkt als een classy vrouw...