De taakstraf van Glennis Grace zit er bijna op: 'Had nooit mogen gebeuren'

Entertainment
door Denise
woensdag, 24 mei 2023 om 11:13
ontwerp zonder titel 2023 05 24t103447367
Glennis Grace kan haar geluk niet op, de taakstraf van de zangeres is bijna klaar. Het is een heftige tijd voor haar geweest, dat vertelt ze in een interview in een YouTubevideo van Andy van der Meijde. Wel zegt ze erbij:"Maar dat heb ik wel aan mezelf te danken."

Glennis Grace vertelt over taakstraf

Wanneer Glenda terugkijkt naar wat er is gebeurd in de Jumbo vertelt ze: "Het is gewoon uit de hand gelopen en dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Maar what can I say?" De zangeres kreeg nadat het incident gebeurde een taakstraf van 200 uur, maar deze zit er alweer bijna op. "Ik ben bijna klaar. Ik heb het drie keer in de week gedaan."
De plek waar ze haar taakstraf ging uitvoeren was nou niet echt een gezellige plek. "Op een begraafplaats ergens. Drie keer in de week, zes uurtjes per dag. En ik ben in een hele leuke ploeg terechtgekomen met allemaal Amsterdammers." Aanvankelijk zou Glennis in een verzorgingstehuis haar straf uitvoeren. "Dat is in de media gekomen en daar had iedereen ook iets over te zeggen."

Clubtour

Toen het incident gebeurde, had Glennis nog een clubtour "gek genoeg."
Ondanks alle Jumbo perikelen moest en zou Glenda op het podium staan ." Ik had toen zoiets van: ik ben in eerste instantie ook zangeres. Ik wilde mijn bandje niet laten. Die waren ook afhankelijk van mij. Ik wilde gewoon doen wat ik het allerliefste doe en waar ik goed in ben. En dat was gewoon zingen. Ik had zoiets van: come on. Nu, juist op dit moment, heb ik het podium nodig. Voor mij was het belangrijk dat ik dat wel liet doorgaan op dat moment."
Sinds het is gebeurd, liggen de boekingen op een laag pitje. "Ik denk dat wanneer mijn taakstraf erop zit, dan kan ik het afsluiten. Ik hoop ook voor mezelf, maar ook voor de mensen die me weer gaan boeken." Dat is maar te hopen voor haar..

Vriendschappen verloren

Boekingen is niet het enige dat ze is kwijtgeraakt, ook een heleboel vriendschappen van haar zijn verloren gegaan. "Ik denk dat ik dat het allerergste vond van alles. Ik ben niet een type dat heel veel mensen toelaat. Dus als ik je toelaat is het real.Dan ga ik voor je door het vuur. Er zijn er toch wel een paar geweest, die me inderdaad in mijn privéleven gewoon gecanceld hebben. Dat vind ik nog steeds heel pijnlijk, maar ik heb het ook een plekje gegeven. En nogmaals, ik verdien niet de schoonheidsprijs. Maar dat was wel een van de dingen die me veel gedaan heeft."
glennis 1