Robert Doornbos zou een affaire hebben gehad met Sarah van Soelen: 'Chantal is hysterisch'

Entertainment
door Denise
maandag, 05 juni 2023 om 14:30
ontwerp zonder titel 2023 06 05t140554027
Yvonne Coldeweijer bracht vorige week het bericht naar buiten dat Robert Doornbos meerdere keren vreemd zou zijn gegaan en daarbij een affaire zou hebben gehad met Sarah van Soelen. En we weten natuurlijk dat dat de ex is van André Hazes. Het is voornamelijk het gerucht van de affaire waar Chantal Bles mee zit. "Dat is voor Chantal echt een afgang."

Affaire Robert Doornbos en Sarah van Soelen

Onze roddelkoningin Yvonne bracht eerder naar buiten dat Robert een affaire zou hebben gehad met Sarah. Ondertussen doen Chantal en Robert er alles aan om de buitenwereld te laten denken dat er geen vuiltje aan de lucht is, als we Instagram mogen geloven. Maar Chantal zou hier erg mee zitten. Yvonne laat hierover weten op haar Instagram Stories: "Vooral hij doet erg zijn best om haar te posten. Chantal is vooral hysterisch over het cheating verhaal met Sarah van Soelen. Dat is voor Chantal echt een afgang."
De roddel over Sarah en Robert zou voor trouble in paradise zorgen tussen Chantal en Robert. De vader van Chantal, Jos, zou ook woedend zijn op hem. " Zijn dochter en Robert hebben nog bij hem in huis gewoond in moeilijke tijden" , vertelt Yvonne. Jos zou altijd Robert de 'ideale schoonzoon' hebben gevonden, maar hierdoor heel teleurgesteld zijn in hem. "Nog drie weken tot de bruiloft en ook de familie Bles betaalt flink mee… Vader Jos is dus laaiend. Wat je ziet op Instagram blijft dus schone schijn."

Meerdere vrouwen

Robert zou naast Sarah nog met meerdere vrouwen hebben afgesproken. Zo zou hij ook een affaire hebben gehad met een vrouw die vijftien jaar ouder is. Yvonne vertelt hierover : "Volgens de spion van wie ik dit verhaal heb vernomen, heb je mannen in Zuid die vreemdgaan, maar Robert spant volgens hem de kroon. Die gaat volgens de spion gewoon op ‘rooftocht’."
169c32a4 a2b1 4135 b517 86c480fa1a41 e1685968184140
Beeld: Instagram @lifeofyvonne