Janice Blok opnieuw gelukkig in de liefde?: 'Kusjes uitgedeeld'

Entertainment
door Denise
maandag, 05 juni 2023 om 15:12
ontwerp zonder titel 2023 06 05t150300965
Janice Blok is dit weekend in de Efteling gezien, en hier was zij zeker niet alleen. Een man vergezelde haar en er werden zelfs 'kusjes uitgedeeld'. Zou Janice een nieuwe liefde hebben?

Nieuwe liefde voor Janice Blok?

Juicechannel kwam met het bericht naar buiten op Instagram dat Janice is gezien in de Efteling. Zo schreven zij: "Janice Blok was gisteren in de Efteling. Normaal gesproken deelt ze altijd wel met wie ze op stap is alleen deed ze dit gisteren niet." Maar zij was zeker niet alleen in het attractiepark. "Een volger van ons heeft haar samen met een jongen gespot."
Juicechannel denkt dat het om een nieuwe liefde gaat van Janice. "Er zijn ook kusjes uitgedeeld. Love is in the air?" Ook wordt er een foto gedeeld van het vermeende liefdeskoppel, helaas kunnen we niet zien om wie het gaat.

Janice Blok eerder gespot met andere mannen

Janice is na haar relatie met Donny Roelvink nog gezien met andere mannen. Zo werd ze gezien met Gregory van der Wiel, de voetballer had na 8 jaar zijn relatie verbroken met Rose Bertram. Janice en hij werden gespot op een terras in Den Haag. Juicechannel meldde hierover: "De twee zaten volgens onze bron gezellig te lunchen. Het zag eruit als een date."
Een bron vertelde dat Janice en Gregory elkaar al jaren kenden aan Juicechannel. "Ik weet zeker dat Janice vóór Rose en voor Maxime iets met Gregory had. Zij kennen elkaar dus al jaren"
Dit is dus duidelijk niets geworden, want op de foto is te zien dat dit zeker niet Gregory is.
a4bd819a bb8a 462e 9a9f b4891a0e1015 e1685970620796
Beeld: Instagram @juicechannel__