Supermodel Romee Strijd pronkt met spectaculaire aankoop

Entertainment
door Indy
dinsdag, 26 september 2023 om 16:59
template schuine foto 8
Topmodel Romee Strijd heeft een prachtige maisonette gekocht in Zoetermeer. Bekendeburen deelt foto's van de luxe woning.

Wie is Romee Strijd?

Romee Strijd is een Nederlands model van 27 jaar oud. In 2011 tekende ze bij modellenbureauDNA Model Managementeen contract. In 2014 was ze te zien als een van de nieuwkomers tijdens deVictoria Secret Fashionshow. Voor veel van de modellen is dit het doel wat ze willen bereiken in hun carrière en het is Romee gelukt. De blondine heeft onder andere voor de merken Calvin Klein, Louis Vuitton, Prada, Kenzo en Michael Kors gewerkt. Sinds April 2015 mag ze zichzelf een Victoria’s Secret Angel noemen.
Ze heeft een relatie met Laurens van Leeuwen, met wie ze in 2018 vanwege praktische reden trouwde. In 2020 maakte het koppel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Dat Romee kinderen kon krijgen was niet vanzelfsprekend. Ze wilde het graag, maar ze werd niet meer ongesteld. Na ruim zeven jaar kwam haar menstruatie terug en was ze in verwachting. Ze zijn nu trotse ouders van twee dochtertjes.

Luxe maisonette

Romee heeft onlangs een charmante maisonnette in Zoetermeer gekocht voor €301.000. Hoewel de vraagprijs aanvankelijk €275.000 bedroeg, betaalde Romee graag €26.000 extra voor deze woning, volledig met haar eigen geld, zonder enige hypotheeklast. Dat is ook niet gek gezien haar vermogen .
De maisonnette heeft een ruime woonoppervlakte van 68 vierkante meter, verspreid over twee verdiepingen en beschikt over drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. De keuken is luxe en uitgerust met moderne inbouwapparatuur. Een laminaatvloer siert het interieur, en als kers op de taart is er een zonnig dakterras en een gezamenlijke fietsenberging beschikbaar.

Investering

Het lijkt erop dat Romee Strijd, naast haar modellencarrière, nu ook investeert in onroerend goed, aangezien ze dit appartement waarschijnlijk voor verhuur heeft aangeschaft. Ze woont zelf namelijk met haar gezin in een prachtige, door haarzelf ontworpen, droomvilla in Pijnacker . Inmiddels investeert het topmodel al in meerdere huizen.
Bekijk de foto's van de prachtige maisonette op de site van Bekende Buren .