Romee Strijd ten einde raad: 'Kan de dagelijkse dingen niet meer doen'

Entertainment
door Denise
donderdag, 20 april 2023 om 11:04
ontwerp zonder titel 2023 04 20t113641952
Romee Strijd heeft besloten om dit jaar niet het grootste festival van de wereld bij te wonen: Coachella. Ze kampt met hevige hoofdpijn. Ze is ten einde raad en deelt dit op haar Instagram. "Deze week ben ik op een punt beland dat ik zelfs mijn dagelijkse dingen niet meer kan doen vanwege de hoofdpijn."

Gezondheidsproblemen voor Romee Strijd

Normaal gesproken gaat Romee altijd naar Coachella, maar deze keer moest ze het festival overslaan. Op Instagram zegt ze: "Ik ben dit jaar niet naar Coachella geweest omdat ik al een tijdje niet fit ben en worstel met mijn gezondheid." Zo heeft ze een aantal maanden last van hoofdpijn.
Ze dacht eerst dat het misschien een tekort aan slaap was of een bijholte ontsteking, maar dit is het niet. Romee geeft ook aan een MRI-scan en een CT-scan te hebben gehad, maar hier was niets te zien. Het zou spanningshoofdpijn of migraine moeten zijn.
schermafbeelding 2023 04 20 om 113303 644106e28087f
De hoofdpijn van Romee is zo erg, dat ze haar dagelijkse dingen niet meer kan doen. Ze geeft ook aan dat ze is gestopt met het nemen van medicijnen, omdat ze niet wil dat het erger wordt. Ze is ten einde raad en staat open voor tips van haar volgers hoe ze van de hoofdpijn afkomt. "Ik ben er klaar voor om van alles te proberen."
We hopen dat Romee snel weer beter wordt.