Roos van Gelder haalt uit naar ex Vincent: 'Hij heeft de tv meegenomen'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 27 juni 2023 om 11:13
roos vincent tv meenemen
Het Oh Oh Cherso-koppel Roos van Gelder en Vincent van der Lans zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Ze willen graag goed overweg kunnen voor hun kinderen, maar toch lijkt Roos even uit te halen naar haar ex op Instagram.

De affaire van Vincent van der Lans

Afgelopen maand hebben Roos van Gelder en Vincent van der Lans bekend gemaakt dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie nadat er verschillende geruchten over de affaire van Vincent naar buiten kwamen. "Liefde overwint altijd... onze liefde niet. Ik weet er al een tijdje van en hierdoor zijn Vincent en ik niet meer samen" , schreef Roos bij een emotionele video op Instagram. De twee waren dertien jaar samen en hebben twee zoontjes.
Vincent had een affaire met Sabine en inmiddels zijn de twee ook heel gelukkig samen. Zijn geluk in de liefde deelt hij maar al te graag op Instagram, iets wat zijn volgers nog steeds niet snappen. Hoe kun je dat de vrouw met wie je zo lang samen was aandoen en dan hebben we het nog niet eens over de kinderen.

Vincent neemt de tv mee

Op Instagram deelt Roos een foto waarop een leeg tv-meubel te zien is. "Mama waar is de tv gebleven?" , vragen haar kinderen. "Papa en mama hebben allebei een tv nodig dus moesten we delen" , is het antwoord dat ze haar kinderen geeft. "Ow oke, nou dan zet ik mijn tablet wel even hier neer."
Hierdoor gaat iedereen natuurlijk ontzettend slecht denken over Vincent, alsof hij al niet genoeg van haar heeft afgenomen.
roos van gelder vincent van der lans tv
Beeld: Instagram @roosvgelder
Hierdoor wordt Vincent overspoelt met berichten, maar volgens hem zit de vork toch anders in de steel. Hij plaatst op Instagram een WhatsApp-gesprek tussen de twee, waarin zij aanbiedt dat hij de televisie van beneden mee mag nemen. "Niet alles is wat het lijkt" , zet hij bij het gesprek.