Marco Borsato laat voor het eerst van zich horen na nieuws The Voice of Holland

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 27 juni 2023 om 11:58
marco borsato terug op instagram
Marco Borsato is langere tijd stil geweest na al het nieuws dat er over The Voice of Holland naar buiten kwam. Toch besluit hij nu de radiostilte te verbreken en dit doet hij speciaal voor zijn zoon Luca Borsato.

Marco Borsato en Leontine

Marco Borsato verschijnt inmiddels alweer regelmatig in het openbaar, maar is hier nog wel voorzichtig mee. De geruchten gaan dat hij weer samen is met Leontine Borsato, maar dit zou volgens Yvonne Coldeweijer absoluut niet het geval zijn. Leontine zou namelijk weer aan het aanpappen zijn met haar ex John Huiberts . "Dus het ziet ernaar uit dat de liefde opnieuw is opgebloeid" , schreef de roddelkoningin op Instagram.

Marco terug op Instagram

Ruim anderhalf jaar geleden plaatste Marco Borsato voor het laatst iets op Instagram. Hij heeft besloten om na alle ophef rondom The Voice of Holland uit de media te blijven. Toch maakt hij voor deze keer een uitzondering voor zijn oudste zoon Luca Borsato.
Marco deelt een stukje van het nummer Blame It On The Wine
, dit is de nieuwe single van zijn zoon. Deze vrijdag zal het nummer officieel uitkomen en Marco laat zien dat hij zijn zoon steunt met zijn carrière. Luca vertelde eerder dat hij het nummer uitbrengt zonder label, managers, mediateam en foto- of videograaf.
Luca heeft zich een tijdje geleden uitgelaten over de relatie van zijn ouders. Hij wil de beide graag gelukkig zien, maar het liefste met elkaar. "Het liefst had ik natuurlijk dat mijn vader en moeder weer bij elkaar komen. Dat zou het allerfijnste zijn voor mij, mijn broertje en zusje", vertelde hij aan weekblad Weekend.
marco borsato terug instagram