Roxeanne Hazes blijft contact met Rachel Hazes weigeren

Entertainment
door Sophie
donderdag, 08 december 2022 om 9:45
roxeeanne hazes
Roxeanne Hazes deed in de podcast 'Effe relativeren' van Kaj Gorgels een boekje open over het contact met haar familie. Verzoening zit er echter niet in, dit heeft alles te maken met haar mentale gezondheid.
'Geen goede invloed op mijn mentale gezondheid'
Roxeanne is heel open over de band met haar familie in de podcast van Kaj Gorgels. "Het is geen geheim dat mijn familie nogal een gecompliceerd verhaal is in mijn geval", vertelt ze aan Kaj.
Mentaal gezien heeft Roxeanne veel problemen gehad als het op haar familie aan komt. Ze heeft niet voor niets het contact met mama Rachel Hazes verbroken. "Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid. Dat kan ik me niet permitteren. En dat kan ik zeker niet mijn kind aandoen."
Ze wil zichzelf, maar ook haar kind, beschermen tegen het negatieve dat bepaalde mensen met zich mee kunnen brengen.
Roxeanne Hazes gaat een patroon doorbreken
Roxeanne wil het heel anders gaan doen. Ze wil haar kind anders gaan opvoeden dan hoe ze zelf is opgevoed. Er werd als kind nooit naar haar geluisterd, ze geeft dan ook aan dat ze wél gaat luisteren naar haar eigen kind. Haar zoon mag volledig zichzelf zijn en ze geeft hem twee kernwaarden mee: "Dat zijn simpele dingen: aandacht en liefde... In de breedste vorm."