Dit is de nieuwe vriendin van Tony Junior

Entertainment
door Sophiedonderdag, 08 december 2022 om 9:20
tony junior 1
Tony Junior is weer gelukkig in de liefde, dit laat hij weten via Instagram. Hij plaatste een foto met zijn nieuwe vriendin met de tekst 'found her ❤️ '.
Tony Junior en zijn liefdesleven
Erg gelukkig in de liefde is Tony Junior (een aantal keer kort) wel geweest. In 2017 kreeg hij een relatie met zangeres Maan de Steenwinkel . Aan het einde van 2019 besloten de twee toch een punt achter hun relatie te zetten, waarnaar Tony Junior een tijdje single bleef. Maan is ondertussen samen met Goldband-lid Karel Gerlach.
Nadat Tony Junior een tijdje single is geweest, besloot hij intensief op zoek te gaan naar de liefde. Dit deed hij via het programma de Bachelor . De liefde vond hij zeker, bij winnares Julia Sinning. Toch was deze liefde ook van korte duur, na de opnames besloot Tony er een punt achter te zetten.
De nieuwe vriendin van Tony Junior
Tony besloot van de gelegenheid gebruik te maken om zijn nieuwe liefde vanuit alle goede hoeken op de foto te zetten. Er werden speciaal voor deze aankondiging professionele foto's gemaakt. De naam van zijn nieuwe liefde is Marjolijn. Op haar Instagram zien we dat ze in Amsterdam woont en Television and content creative is, maar verder blijft het nog één groot raadsel.
Zie hieronder foto's van het kersverse koppel: