Roxeanne Hazes laat zich uit over rechtszaak Rachel

Entertainment
door Tika
vrijdag, 10 februari 2023 om 11:17
rachel en roxeanne hazes rechtszaak
Gistermiddag moesten Roxeanne en Rachel Hazes voor de rechter komen. Roxeanne heeft een kort geding aangespannen tegen haar moeder. Ze stelt dat Rachel, vlak voor het overlijden van André Hazes, is onterfd. Het komt erop neer dat Rachel al jaren de erfenis van André jr. en Roxeanne gebruikt.
Uitspraken advocaat Rachel Hazes
De advocaat van Rachel Hazes, Royce de Vries, heeft laten weten dat Roxeanne in het verleden vaker de kans heeft gekregen om alle stukken op het advocatenkantoor te kunnen lezen. Hier is Roxeanne echter nooit op in gegaan. Volgens Royce zou ze niet capabel genoeg zijn om de stukken te begrijpen. – Rude –.
woning patty brard 63dce73d7efd6
Patty Brard komt op voor goede vriendin Roxeanne Hazes
Blijkbaar zijn Patty Brard en Roxeanne Hazes besties – wisten wij ook niet –, maar daar gaat het nu niet om. Patty vindt het not done wat Royce over Roxeanne heeft gezegd. Zo zegt ze in Shownieuws: “Ik vind het best wel heftig en zij ook – we zaten even met elkaar aan de telefoon vandaag – dat er op een gegeven moment werd gesteld door de advocaat van Rachel dat er een ‘onvermogen is van Roxeanne om de stukken te willen begrijpen. Wat haar écht irriteerde, is het woordje ‘onvermogen’. Alsof ze gek is. Ik denk niet dat Royce dat bedoelde, maar het was wel een toon waarvan ik denk: jongens, kom op. De woordkeuze is best wel hard.” Patty zegt ook te verwachten dat André jr. zich bij de zaak van zijn zus gaat voegen.
Klik hier als je de hoogtepunten uit de rechtszaak wil teruglezen.