Roxeanne Hazes sleept Rachel Hazes voor de rechter om erfenis André senior

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 06 januari 2023 om 8:54
rachel en roxeanne hazes rechtszaak 1
Roxeanne Hazes sleept mama Rachel Hazes voor de rechter. Dit heeft alles te maken met de erfenis van André Hazes senior, dit lazen we op de Instagram Stories van Yvonne Coldeweijer .
Maandenlang conflict tussen Roxeanne Hazes en Rachel Hazes
We weten dat Roxeanne Hazes haar moeten voor de rechter sleept met betrekking tot de erfenis van haar vader André. Er is al een maandenlang conflict tussen moeder en dochter, maar Roxeanne blijkt met deze zaak al sinds 2020 druk te zijn.
"Achter de schermen, buiten de media en zonder procedures is geprobeerd om opheldering te krijgen over een aantal relevante zaken. De gang van zaken is al verdrietig genoeg en dat dit niet onderling opgelost kan worden is schrijnend. Helaas blijft, gezien de gedane onderzoeken, er niets anders over dan dat de rechter de knoop doorhakt, hoezeer ook geprobeerd is om dit te voorkomen", laat de woordvoerder van Roxeanne weten.
Roxeanne spant de zaak tegen haar moeder niet alleen aan. Dit doet ze samen met de man de destijds testamentair bewindvoerder was.
'Rachel beheert het nalatenschap niet'
Roxeanne en André waren samen met hun moeder Rachel de enige erfgenamen na de dood van André Hazes senior. De woordvoerder van Roxeanne liet in 2020 al weten dat hij zo zijn vraagtekens heeft bij het erfgenaamschap van Rachel. "Zij was geen erfgenaam en beheert ook niet zijn nalatenschap. Uitsluitend de kinderen waren erfgenaam."
Er wordt sinds het overlijden van André al gespeculeerd over de relatie tussen de volkszanger en Rachel. Er werd destijds al beweert dat de twee gescheiden zouden zijn voordat hij overleed, maar hij is nooit bewijs van getoond.
Totdat er meer duidelijkheid is zal Rachel doorgaan met het uitmelken van de Hazes-naam. Hier verdient ze jaarlijks heel wat geld mee, we hebben ons laten vertellen dat dit jaarlijks een bedrijf met zes nullen oplevert.
De kinderen die André Hazes eerder had met twee andere vrouwen kunnen geen aanspraak doen op de erfenis aangezien zij zijn onterft.