Ruud de Wild over de relatie met dochter Toy: 'Dít heeft ons echt geholpen'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 28 juni 2023 om 12:08
ruud de wild dochter toy
Ruud de Wild heeft drie kinderen uit twee verschillende huwelijken. Toch was de band tussen hem en zijn oudste dochter Toy niet al te best. Hij vertelt nu hoe hij en zijn dochter nader tot elkaar zijn gekomen.

Docusoap Ruud & Olcay

Er is veel kritiek geweest op de docusoap Ruud & Olcay van Ruud de Wild en Olcay Gulsen. Ondanks alle negativiteit van de buitenwereld, heeft het voor hen juist heel veel goede dingen gebracht. Het zou voornamelijk voor Ruud zo zijn, omdat het heel goed is geweest voor de relatie van hem met zijn oudste dochter Toy.
In de documentaire vertelde de dochter van Ruud dat ze zich vaak niet welkom voelt bij haar vader en zich daar ook niet thuis voelt. Dat is natuurlijk voor een vader ontzettend pijnlijk om te horen. Olcay vertelde over de relatie tussen de twee al eerder in Story . "Voor mij is Toy wel echt aan het puberen. Zij en Ruud hebben een soms problematische relatie en ik vind dat zij vooral sámen moeten praten over dingen."

De band tussen Ruud de Wild en zijn dochter

Er werden een aantal dingen best open besproken in de documentaire over de relatie tussen de twee. Ruud vertelt nu hoe het sinds de docusoap tussen de twee gaat. "Het was voor Toy pittig om dat allemaal terug te zien, maar het heeft haar ook geholpen" , vertelt Ruud de Wild in weekblad Story .
De twee zouden er nu vooral veel over praten en komen er samen uit. "We zijn dichter bij elkaar gekomen. Heel fijn natuurlijk, want we wisten ook niet precies waar we aan begonnen. Het was een experiment. De letterlijke betekenis van dat woord is dat je iets doet en niet weet hoe het gaat lopen."