Dave Roelvink laat wel een hele bijzondere tattoo zetten

Entertainment
door Sophie
woensdag, 28 juni 2023 om 13:41
dave roelvink tattoo zoon dean
Het lichaam van Dave Roelvink zit bijna van top tot teen onder de inkt. Toch wist hij nog een wel een plekje te vinden voor déze hele speciale tattoo.

Dave Roelvink en zijn zoontje Dean

In oktober 2021 lieten Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn weten dat ze trotse ouders zijn geworden van hun zoontje Dean Roelvink. "Vernoemd naar en eerbetoon aan me allerliefste omaatje (Dien) in de hemel. Wat zal je trots zijn daar boven. Jazz je bent een kampioen. Hou van jullie" , schreef hij destijds bij de Instagram post om de geboorte van zijn zoon aan te kondigen.
Dave en Jazzlyn kennen elkaar al héél erg lang. De twee kregen namelijk in 2013 al verkering, maar de twee gingen in 2015 uit elkaar. De twee hebben jaren niks met elkaar gehad, maar in augustus 2020 liet Dave weten dat het weer dik aan is! "De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten", zei hij hier destijds over.
Inmiddels zijn de twee alweer heel wat jaren gelukkig samen én dus de trotse ouders van Dean!

Een hele speciale tattoo

Vandaag liet Dave Roelvink via foto's op Instagram zien dat hij met inkt de naam van zijn zoon heeft laten vereeuwigen op zijn lichaam. Zoeken naar een plekje was het zeker, maar het is uiteindelijk zijn nek geworden. Dave plaatste een hartje bij de foto.
Bekijk de beelden van de tattoo hieronder: