Wendy van Hout maakt nu al misbruik van Peter Gillis

Entertainment
door Sophie
woensdag, 28 juni 2023 om 15:08
wendy en petertje
Wendy van Hout heeft sinds 2021 haar eigen webshop en doet hier veel promotie voor op TikTok. Toch is het op dit platform niet altijd even gezellig en lijkt ze extreem misbruik te maken van de naam van vriend Peter Gillis.

Concurrentiestrijd op TikTok

Het is natuurlijk lastig om als webshop de grootste te worden als er ontzettend veel zijn net zoals jij. Hierdoor kan er nog wel eens wat concurrentiestrijd ontstaan. Nu lijkt juist Peter Gillis op zijn teentjes getrapt door een concurrent van zijn grote liefde Wendy. "Ach meid jij schrijft ook positief over de rommel van Mamatosti! Dus hoe geloofwaardig ben jij" , schrijft Peter.
De eigenaresse van de webshop heeft nu ook gereageerd op het bericht en die is absoluut niet blij. "Zeg Peter Gillis, waar zijn we nou helemaal mee bezig" , zegt ze in een video.

Wendy van Hout maakt misbruik van Peter Gillis

De eigenaresse snapt niet waar de reactie vandaan komt, ook omdat ze Peter nog nooit ontmoet heeft en niks met hem te maken heeft. Maar ze speculeert dat zijn vriendin Wendy er wel eens achter zou kunnen zitten, omdat zij natuurlijk concurrenten van elkaar zijn. "Wendy, zit jij achter dit account?" , vraagt ze zich af. "Je noemt het rommel, terwijl het uit hetzelfde World Fashion Centre komt als waar jij inkoopt. Zegt ook wat over jouw spullen" , haalt ze nog even extra uit.
Mocht het inderdaad Wendy zijn die de reactie heeft geplaatst, dan vindt de eigenaresse het heel triest dat ze dit niet onder haar eigen naam durft te doen. "Triest, heel triest. En Peter, ben jij dit: goed voorbeeld, oordelen op één kant van het verhaal."
Mocht het dus wel Wendy zijn, dan maakt ze lekker misbruik van de naam van haar nieuwe vriendje. Zijn reputatie is toch al volledig naar de knoppen, dus wat maakt het ook uit hé? Zij komt in ieder geval nog goed uit de verf in dit hele verhaal en daar lijkt ze voor nu ook nog niks aan te willen veranderen. Om haar eigen goede naam niet de schaden, dan maar onder de slechte naam van je vriend.
Bekijk de video hieronder: