André Hazes is heel wat verantwoording verschuldigd aan zijn zoon: 'Ik kijk er niet naar uit'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 28 juni 2023 om 15:34
andre hazes verantwoording zoon
André Hazes heeft erg veel meegemaakt, maar ook zelf heel erg veel geflikt. Ook dingen die veel invloed hebben gehad op zijn zoontje Dré. Hij is hem vroeg of laat dan ook zeker verantwoording schuldig.

André Hazes heeft wat uit te leggen aan zijn zoon

In een gesprek met weekblad Weekend vertelt André Hazes over de confrontatie die hij vroeg of laat moet aangaan met zijn zoontje over de dingen die hij geflikt heeft. "Hij krijgt straks een leeftijd waarin ik wel wat dingetjes heb uit te leggen" , vertelt André. "Voor mij is het allerbelangrijkste nuchter blijven, dan kan ik hem zeggen: papa was niet helemaal zichzelf. Sommige keuzes die ik maakte, waren niet slim, maar dat was niet helemaal ik. En ik zou echt een grote sukkel zijn als ik weer terug zou vallen. Dan heeft hij alle reden om boos op me te zijn."
André heeft heel wat aan zijn zoontje uit te leggen, ook al is het alleen maar over wat hij allemaal bij zijn moeder Monique Westenberg geflikt heeft. Zo'n gesprek is niet gemakkelijk en André ziet er dan ook als een berg tegenop. "Nou, ik kijk er niet naar uit, haha! Dré kan lezen nu en wat hij vaak doet, is 'André Hazes' intoetsen op Google. Ik zie dan weleens wat foto's met vrouwen voorbij komen en je kan nu nog dingen verschuilen door te zeggen: 'Dat zijn foto's met fans.' Maar op een gegeven moment gaat 'ie dat wel doorkrijgen.

Wilde haren verloren

André Hazes heeft nu al een wild leven achter de rug waarin hij veel heeft meegemaakt. Regelmatig komt hij weer op het rechte pad, maar gaat het toch weer mis. Toch zegt hij nu écht dat hij zijn wilde haren is verloren. "Maar veel dingen gelukkig ook niet. Ik ben nog steeds even gek en ik roep nog steeds alles. En ik doe ook nog steeds alles wat ik wil. Ik ben nog steeds impulsief. Als ik nu tegen jou zeg: we gaan naar Parijs, dan moet het ook nú. Die wilde dingetjes heb ik nog wel, maar het is niet meer wat het was, gelukkig."