Waylon druk aan het verhuizen: weer intrekken of oprotten bij Bibi Breijman?

Entertainment
door Sophie
woensdag, 28 juni 2023 om 16:00
waylon intrekken verhuizen bibi breijman
Waylon is blijkbaar druk bezig met het verhuizen van allerlei spullen. Zal hij eindelijk weer fulltime bij Bibi Breijman mogen wonen of heeft hij zijn eigen plekje gevonden?

Waylon en Bibi Breijman

Tsja, wat kunnen we precies zeggen over Waylon? We kunnen in ieder geval veel zeggen over de Willy van onze Willem, want die doet het niet altijd. Precies het excuus dat hij gebruikte om zijn vreemdgaan goed te praten terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger thuis zat.
Hij zou zekere 'demonen' in zijn hoofd hebben dat ook voor het overspel hebben gezorgd. Waylon kreeg dikke paniek, want z'n zaakje werkte niet. Dan moet je natuurlijk wel even kijken of hij het nog doet, dus dat besloot hij lekker bij een andere vrouw te doen.
Maar goed, de demonen lijken te zijn verdwenen en Bibi heeft hem vergeven. De twee maken er geen geheim van dat ze het weer mega gezellig hebben. Maar óf er is nu wederom stront aan de knikker, of is wel helemaal koek en ei?

Mag hij weer intrekken of oprotten?

Via RealityFBI
zagen we dat Waylon ontzettend druk is met verhuizen in Den Haag. We weten heel toevallig dat Bibi eerder een woning heeft gekocht in de stad. Dus misschien is hij haar aan het helpen met het verhuizen van verschillende spullen?
Nu is natuurlijk de grote vraag: mag hij weer fulltime bij Bibi gaan wonen of heeft hij zijn eigen plekje gevonden? Wij weten het niet, maar hopelijk zal er uiteindelijk meer duidelijkheid komen.
schermc2adafbeelding 2023 06 28 om 154420 e1687960589655
Beeld: Instagram @reality_fbi