Peter Gillis en Wendy van Hout zetten belangrijke stap in relatie

Entertainment
door Sophie
woensdag, 28 juni 2023 om 17:12
argwaan over de nieuwe relatie van peter gillis relatie bedacht voor de serie
Peter Gillis en Wendy van Hout hebben nog niet zo heel lang een relatie. Toch hebben ze het ondertussen al over trouwen en andere vervolgstappen in hun relatie. We hebben in ieder geval meegekregen dat ze een hele belangrijke stap gaan zetten in hun relatie.

Peter en Wendy gaan trouwen

Peter Gillis en Wendy van Hout hebben in een interview met Shownieuws laten weten dat ze het wel zien zitten om met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Iedereen heeft dus wel zo'n vermoeden dat het uiteindelijk komen gaat, maar niet zo snel.

Wendy van Hout en Peter Gillis gaan samenwonen

"Wil je.."
, vroeg Peter aan Wendy toen hij voor haar op één knie ging. Daar stopte de aflevering van vorige week en iedereen zat op het puntje van z'n stoel. Nu gaan de aflevering verder. "... samenwonen in het nieuwe huis" , maakt Peter zijn zin af. "Ja natuurlijk wil ik dat",
is het antwoord van Wendy. Lekker misleidend wel, zelfs voor Wendy. "Ik schrok me dood: ik denk wat doe jij nou weer? Ging je nou op je knieën?"
Maar laten we niet vergeten dat de tortelduifjes wel degelijk een belangrijke stap in hun relatie gaan zetten. De twee gaan samenwonen in het nieuwe huis! Hadden we natuurlijk wel verwacht, maar het blijft leuk voor de twee.