Samantha Steenwijk op zoek naar evenementen om op te treden

Entertainment
door Denise
donderdag, 23 februari 2023 om 14:12
samant
Het blijkt dat Samantha Steenwijk het een beetje krap heeft op het moment. Ze is namelijk op zoek naar evenementen waar zij kan optreden. Haar boekingskantoor gaat op zoek naar evenementen die niet meer plaatsvinden en vraagt of Samantha iets kan betekenen.

Samantha dringend op zoek naar optreden

Juicechannel komt met dit bericht. Zij hebben een screenshot van een mail ontvangen van het boekingskantoor van Samantha. Hier staat in dat Samantha in 2021 heeft opgetreden bij het evenement 'Uit volle Borst' en vraagt het boekingskantoor of ze wellicht dit jaar weer kan optreden voor dit evenement.

Boekingskantoor stuurt evenementen verzoeken

Het bericht luidt: "Beste, Ik hoop dat alles goed gaat? Mijn naam is Susan en ik ben werkzaam bij Entertainment-NL. Leuk om via deze weg kennis te maken. Op 09-03-2021 heeft het evenement "Uit Volle Borst" plaatsgevonden. Bij dit evenement heeft Samantha Steenwijk opgetreden. Zouden wij voor een nieuwe editie weer iets voor jullie kunnen betekenen? Wellicht kan Samantha Steenwijk weer een optreden verzorgen, of eventueel één van onze andere exclusieve artiesten. "
656d497f d6e6 4e00 8afb 7565eac66e3f 63f769d1afb4f
Jeetje, zo te zien, heeft Samant het krap bij kas aangezien ze desperate op zoek is naar evenementen om op te treden.