Samenwerking André Hazes en Lil' Kleine gaat niet door

Entertainment
door Denise
donderdag, 23 maart 2023 om 10:42
ontwerp zonder titel 83 2
Hoe leuke combinatie: een nummer van Kris Kross Amsterdam, Lil' Kleine en André Hazes . Maar toen het nummer er was, kwam het helaas niet uit.

Samenwerking Kris Kross Amsterdam, Lil' Kleine en André Hazes

Kris Kross Amsterdam sprak met Shownieuws. Jordy van de popgroep zegt: "Wij hebben al eens met Hazes in de studio gezeten en ook met Lil' Kleine. Dat liedje ging over vriendinnen en toen kregen en Kleine en Hazes allebei een beetje mot met een vrouw… Dus toen konden we het liedje niet meer uitbrengen. " Over de mogelijke hit zeggen ze: "Maar volgens mij is het tussen Hazes en zijn vrouwtje wel weer goed en Kleine weet ik niet helemaal, maar misschien moeten we een keertje in de studio. Hazes is wel een vriendje van ons, dus we moeten wel een keer een hitje met hem maken. "
Wat voor soort nummer zou dit dan zijn? "Het was een soort Zij Gelooft in Mij, maar dan een 2.0 versie: Zij begrijpt Me. Dat gaat over je vrouw die jou begrijpt, hoe je in het leven staat, nachten dat je niet thuiskomt. Alleen een week later loopt alles in de soep en hebben we hem in de prullenbak gegooid."
De mannen zouden het nummer alsnog wel willen uitbrengen, alleen over één ding zijn ze allemaal het eens. "Misschien zou het kunnen, maar niet met Lil' Kleine."