Sarah van Soelen haalt uit naar André Hazes: 'Hij mag vreemdgaan van Monique'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 16 augustus 2023 om 9:26
andre hazes sarah tattoos 1629879186
Sarah van Soelen heeft zich, sinds de breuk met André Hazes, eigenlijk amper uitgelaten over haar ex. Nu laat ze zich voor het eerst uit over hem én over de ontmoeting met Monique Westenberg!

De relatie van Sarah van Soelen en André Hazes

André Hazes en Sarah van Soelen hebben een tijdje een korte relatie met elkaar gehad. Waar het naar de buitenwereld meer een uitstapje leek voor André, was het in realiteit toch een stuk serieuzer. Ze zouden hebben gesproken over samenwonen en zelfs over trouwen!
Uiteindelijk strandde de relatie en nu is André weer blij bij zijn vertrouwde Monique, waar hij altijd weer terug mag keren, wat hij ook doet.
Sarah van Soelen heeft zich nooit echt uitgelaten over haar ex, ze wil schijnbaar niks meer met hem te maken hebben. Toch deelt ze nu een verhaal met weekblad Story over hoe zij Monique onlangs is tegengekomen.

De ontmoeting tussen Sarah en Monique Westenberg

Er gaan al, sinds de breuk met Sarah en de hereniging met Monique, geruchten dat de dames zouden uithalen naar elkaar via Instagram. Er zouden teksten gedeeld worden die veel, maar ook heel weinig zeggen. Ze zouden elkaar nadoen met outfits en haarstijlen, maar zelf hebben ze zich hier nooit over uitgesproken. Maar dat het geen warme groet tussen de twee zou worden als ze elkaar tegen zouden komen, klinkt toch vrij logisch.
Toch is het volgens Sarah van Soelen best meegevallen toen ze elkaar tegenkwamen. Waar je zult verwachten dat de twee elkaar in de haren vliegen, was dit zeker niet het geval. Ze kwamen elkaar heel toevallig tegen toen ze beiden op het vliegveld van Rotterdam stonden. "Ze lachte en zwaaide zelfs. Alsof er niets aan de hand was" , vertelt Sarah vol verbazing. "Het was alleen maar schone schijn."

'André mag gewoon vreemdgaan van Monique'

Sarah gelooft er niks van, dat het allemaal zo goed gaat tussen haar ex en zijn oude nieuwe liefde. "Als ik André op foto's en filmpjes zie, denk ik: wie is dit? Dit bén jij niet! Hij houdt iets op voor de buitenwereld" , vertelt Sarah. "Als ik naar André kijk, zie ik leegte. Ik zie iemand die niet gelukkig is. Hij kan mij en de rest van Nederland niet wijsmaken dat hij weer happy is met Monique."
Naast dat André niet gelukkig zou zijn met Monique, zou hij van haar wel alle ruimte krijgen om met andere vrouwen het bed te delen. "Hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed" , onthult Sarah. "Dat was eerder ook al zo. Dat was het eerste dat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat ie een relatie met mij had. Letterlijk zei ze: 'Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat.'"
Dus Monique kiest ervoor om goedkeuring te geven dat André vreemd mag gaan, maar dan moet hij wel bij háár blijven. Dat moet je toch niet willen.