Lil' Kleine en Jaimie Vaes komen tot overeenkomst: 'Wie mag de waterkoker en broodrooster houden?'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 16 augustus 2023 om 10:08
lil kleine jaimie vaes inboedel
Het was een pittig – en vooral heel erg kinderachtige – strijd tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes in de rechtbank. Het ging over verschillende zaken, zo ook over wie de waterkoker en broodrooster mag houden. Nu is duidelijk geworden dat de twee er tóch onderling uit zijn gekomen, hiermee is de zaak afgedaan.

Het gevecht tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Het is al langere tijd een strijd tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes. Sinds de twee uit elkaar zijn, en lang hiervoor al, gaat het niet goed tussen de twee. Jaimie heeft ook aangifte gedaan tegen haar ex wegens mishandeling, hiervan zijn beelden via Yvonne Coldeweijer naar buiten gekomen. Laten kwam naar buiten dat Jaimie Yvonne zelf heeft gebeld, omdat ze zo ontzettend wanhopig was. Ze trok de situatie niet meer en dit was voor haar een manier om eruit te komen. Yvonne heeft dit telefoongesprek destijds opgenomen en later online gezet. Het onderzoek van het Openbaar Ministerie naar Lil' Kleine loopt nog steeds.
De ruzies tussen de twee heeft iedereen dus mee kunnen krijgen. Zo is er ook gedoe geweest over het contact tussen Lil' Kleine en het zoontje dat hij met Jaimie Vaes heeft. Gelukkig gaat dat contact volgens Jaimie inmiddels een stuk beter.

Wie mag de waterkoker en broodrooster hebben?

Zoals we al eerder zeiden werd de strijd tussen Jaimie en haar ex zelfs een beetje kinderachtig. Zo ging het uiteindelijk over wie de waterkoker en broodrooster mee mocht nemen na de breuk. Is dat echt iets om te benoemen in de rechtbank? Maar de twee lijken er nu ook wel genoeg van te hebben en lijken samen tot over overeenkomst te zijn gekomen! De rechtbank Amsterdam liet weten dat de zaak over de verdeling van de inboedel is afgedaan, dus het lijkt erop dat ze er samen uit zijn gekomen. Wie de waterkoker en de broodrooster uiteindelijk heeft meegekregen is niet bekend.