Rachel Hazes over diefstal geld: 'Zoon beste vriendin stal 70 duizend euro'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 16 augustus 2023 om 13:42
rachel hazes nino wilkes diefstal
Het zal toch eens niet. Rachel Hazes heeft weer eens ruzie met iemand, hoe kan het ook anders. Dit keer gaat het om de zoon van haar voormalig beste vriendin Rossana Kluivert, hij zou 70 duizend euro van haar hebben gestolen.

Rechtbank Rachel

Van 'gecremeerde kroket' is Rachel Hazes voor ons 'gepromoveerd' naar 'Rechtbank Rachel'. Deze vrouw heeft ruzie met heel Nederland lijkt het wel en is regelmatig voor het één en ander in de rechtbank te vinden.
Zo staat ze tegenover haar eigen dochter Roxeanne Hazes in de rechtbank over de erfenis van haar overleden man en sleept ze haar voormalig beste vriendin voor de rechter over de huur van een woning. Het zou ook niet meer zo lekker lopen tussen haar en zoon André Hazes, zo houdt ze amper mensen over.

Nino Wilkes stal 70 duizend euro van Rachel Hazes

Nino Wilkes, zoon van de voormalig beste vriendin van Rachel Rossana Kluivert, is lang de rechterhand geweest van Rachel. Toch kwam zij er in 2021 achter dat zij hem toch niet kon vertrouwen. Ze kreeg van haar boekhouder een waarschuwing dat er grote bedragen van haar rekening en/of creditcard werden afgeschreven. Deze zouden door Nino worden ontvreemd, hij had ook toegang tot alle bankrekeningen van Rachel door zijn functie als management-assistent. Toch besloot Rachel geen aangifte tegen hem te doen, door haar langdurige vriendschap met zijn moeder Rossana.
Patrick Kluivert, de stiefvader van Nino, besloot dit bedrag volledig terug te betalen. Dit gebeurde wel uit naam van Nino zelf, vanwege de fiscus. Er werd op 5 augustus 2021 een bedrag van 69.108,86 overgemaakt naar Rachel met de vermelding 'terugbetaling'. Weekblad Story
, aan wie Rachel dit verhaal nu deelt, heeft ook een authentieke weergave van dit bankafschrift gezien.
Rachel heeft dus dit hele verhaal vertelt aan Story
, omdat er online nu veel over gesproken wordt en zij niet wil dat er 'indianenverhalen' de wereld inkomen. Nino reageert ook in het artikel, maar wil eigenlijk weinig zeggen. Hij vindt het niet professioneel om zich hierover uit te laten. Hij besluit wel om van de gelegenheid gebruik te maken om zijn eigen schoenenmerk en podcast te promoten.