Rachel Hazes houdt hoop op verzoening Sarah van Soelen en André Hazes

Entertainment
door Denise
dinsdag, 13 juni 2023 om 10:14
ontwerp zonder titel 2023 06 13t094736460
We weten natuurlijk dat Sarah van Soelen en Rachel Hazes als twee handen op een buik door het leven gingen, maar zou dit nog steeds het geval zijn?

De band tussen Rachel Hazes en Sarah van Soelen

Toen André Hazes ervoor koos om ervandoor te gaan met Sarah van Soelen na de verloving met Monique Westenberg, kon Rachel haar geluk niet op. Eindelijk ging hij weg bij de vrouw waar zij toch o zo een hekel aan heeft. Maar we weten natuurlijk dat het nu weer helemaal koek en ei tussen André en Monique, tot grote ergernis van Rachel. In de tijd dat André Hazes met Sarah ging, konden niet alleen die twee goed opschieten met elkaar. Ook mama Hazes en Sarah hadden een bijzondere band met elkaar en konden het ontzettend goed met elkaar vinden. Op Instagram reageerden ze dan ook vaak onder elkaars foto.

Rachel Hazes reageert onder de foto van Sarah van Soelen

Nu, twee jaar verder, is André niet meer in het leven van Sarah. Maar de Hazes feeks heeft nog wel goed contact met haar ex-schoondochter. Op Instagram plaatste Sarah een foto van haarzelf samen met haar moeder. Hierbij schrijft ze: "Met de belangrijkste vrouw uit mijn leven. #vrouwmagazine."
Rachel moet ook laten weten dat ze nog een rol speelt in het leven van Sarah en reageert met allemaal lieve emoji's. Wie weet komen de twee nog regelmatig op de koffie en gaan ze nog steeds als besties door het leven? Of zal Rachel de band enkel warm houden in de hoop dat Sarah en André toch weer bij elkaar komen?