Schoonzus Rob Kemps probeert zijn slechte imago te redden

Entertainment
door Indy
dinsdag, 24 oktober 2023 om 16:31
template roddel 21
Rob Kemps is de afgelopen maanden alles behalve positief onder de aandacht gekomen. Zijn nieuwe schoonzus lijkt zich nogal druk te maken om zijn imago en wil alleen een interview over de zanger geven als er een positief artikel over hem wordt geschreven.

Relatiebreuk met Miriam Swinkels

In april dit jaar plaatste Rob Kemps een foto op Instagram met het nieuws dat hij en zijn vrouw Miriam Swinkels uit elkaar zijn . “Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten, willen wij even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn.” De twee, die toen net ouders waren geworden van hun tweede kindje, gaven toen aan van elkaar te blijven houden, maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. “We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven”, voegt Rob er zelfs aan toe.
Voordat de relatie stukliep, gingen er al geruchten dat Rob vreemd zou gaan en een affaire zou hebben met een andere vrouw. En niet zomaar een. Het zou gaan om Stephanie Klaver, een van zijn achtergronddanseressen. Een maand later werd bekend gemaakt dat het inderdaad gaat om Stephanie en dat Rob verliefd is op haar. Ook Stephanie heeft een punt achter haar relatie gezet om het avontuur met Rob aan te gaan. Het nieuwe liefdeskoppel beiden niks aan te trekken van het het feit dat ze zijn vreemdgegaan en delen hun liefde volop op sociale media.

‘Met jou is alles beter’

Waar ze geruchten van de affaire in eerste instantie ‘verre van waar zijn’, maken Rob en Stephanie er nu absoluut geen geheim meer van dat zij gelukkig zijn samen. Rob plaatste dan ook een foto met zijn ‘grote liefde’ op Instagram, maar de tekst die hij erbij schreef, zorgde voor nogal wat kritiek. “Ik kan niet precies beschrijven hoe het voelt” , begint Rob bij de foto. “Maar met jou is alles anders, beter, fijner en mooier.”
Klinkt als een overduidelijke sneer naar zijn ex – en zogenaamd voor altijd beste vriendin – Miriam Swinkels. De volgers van Rob nemen het dan ook voor haar op in de reacties. “Leuk om te horen voor je ex” , schrijft een kritische volger. “Nou, inderdaad” , reageert iemand daaronder.

'Let's spread more love'

Yvonne Coldeweijer beweerde eerder al dat de hele familie klaver niet spoort en enorm ordinair is. "Ik begrijp niet wat zo’n nuchtere en intelligente gozer als Rob met haar moet” , zei de roddelkoningin eerder. Een van de nieuwe schoonzussen van Rob is hard onderweg om dat familie-imago te bevestigen. Kimberly Klaver heeft een belletje gehad van de Nieuwe Revu met de vraag of ze voor een artikel in het tijdschrift iets kwijt wil over haar nieuwe zwager. Kimberly maakt de journalist duidelijk dat ze dan wel een positief artikel over Rob verwacht.
De schoonzus van Rob maakt heel duidelijk dat ze geen negatieve stukjes over Rob wil zien verschijnen. “Ik ben uit eten momenteel, wat kan ik voor jullie doen? Ah, Rob. Ik hoop dat jullie wel een beetje lief voor hem zijn. Hoe het is om Rob als zwager te hebben, daar ga ik niks over zeggen. Dat heb ik met hem afgesproken: het is niet aan mij om daar iets over te melden. Nog niet” , zegt Kimberly aan de telefoon met Nieuwe Revue .
Ze zegt over een tijdje misschien meer los te laten over haar zwager. "Ik vind hem een hartstikke lieve gozer, maar verder wil ik daar on the record niks over kwijt, behalve dat ik hen alle geluk toewens. En wees lief voor Rob. Let’s spread more love in the world.”