Pittige strijd tussen Montana en Maxime Meiland: 'Zoek het maar uit'

Entertainment
dinsdag, 24 oktober 2023 om 16:25
ontwerp zonder titel 17
De zussen Maxime Meiland en Montana Meiland hebben een stevige discussie gehad over het verjaardagscadeau voor Erica Meiland. In de serie viert Erica namelijk bijna haar 60e verjaardag, en het was vanzelfsprekend dat er een cadeau bij hoorde.

Verassingsidee

In werkelijkheid heeft Erica Meiland begin september al haar zestigste verjaardag gevierd. Het feest vierde ze in de stijl van roaring twenties. Toch, wanneer de grote dag eindelijk is aangebroken, bevindt Erica zich niet in de feestelijke stemming. Ze wenst dat niemand weet dat het haar verjaardag is, tot teleurstelling van Martien Meiland. " Ze zal nooit eens zeggen: nou, wat leuk! " Maar hoe ging de aanloop naar dit feest er eigenlijk aan toe?
Het lijkt erop dat Montana Meiland en Maxime Meiland een aardige discussie met elkaar hadden over wie het beste verjaardagscadeau zou organiseren. In de recentste aflevering van Chateau Meiland, zagen we dat Martien Meiland het idee had om een dansvoorstelling voor Erica in te studeren, terwijl Maxime iets pittigers zocht. Hoewel Erica het idee van een dansje wel leuk vond, stelde Maxime voor om het wat pittiger te maken met de verrassing van twee strippers, gekleed in politie-uniformen.

Betere cadeau

Montana is niet bijzonder enthousiast over een dansvoorstelling en deelt mee dat ze al iets heeft geregeld. Ze heeft namelijk een lasershow geregeld, zonder dat Maxime en Martien hiervan op de hoogte waren. " Wat moet ik me voorstellen bij een lasershow, dadelijk krijgen mensen allemaal epilepsieaanvallen", reageert Maxime verbaast. " Jullie zoeken het maar uit. Het is mijn plan dit, jullie doen die speech. Het is mijn cadeau aan haar. ", reageert Montana daarop.
Maxime heeft de wens om eveneens een spectaculaire verrassing voor haar moeder te organiseren, maar Martien is het hier niet mee eens. Hij ervaart het idee van Maxime ietwat overdreven. Maxime denkt dat de wildere ideeën vooral voortkomen uit de invloed van haar zus. " Ik voel me concurrent en ik ga die strijd wel willen winnen. " Zo gaat Maxime verder: " Montana is altijd een beetje tegendraads.
" Gelukkig is het feest wel samen met iedereen afgestemd en is iedereen ermee akkoord.