Kijkers klagen flink over storingen in Bureau Rotterdam

Entertainment
woensdag, 15 november 2023 om 10:43
bureau rotterdam
De nieuwste uitzending van Bureau Rotterdam roept opnieuw ophef op. Dit keer niet vanwege een heftig incident, maar voornamelijk vanwege technische problemen.

Slecht geluid

Bureau Rotterdam met Ewout Genemans heeft deze reeks al behoorlijk wat heftige momenten opgeleverd. Normaal gesproken krijgen de makers en vooral de agenten veel complimenten van de kijkers. Maar deze keer gaat er iets goed fout, waardoor de kijkervaring een flinke deuk oploopt.
In de meest recente uitzending krijgen we een kijkje achter de schermen tijdens de dienst van Nadia en Joyce, twee agenten in Rotterdam-Zuid. Op X (Twitter) lijkt het alleen aan het begin van de uitzending meer te gaan over de geluidskwaliteit dan over de intense gebeurtenissen die het duo meemaakt, met Ewout op hun hielen. Is het de schuld van het slechte weer? Want het geluid hapert alsof iedereen worstelt met een trage internetverbinding om de uitzending goed te kunnen streamen. Het voelt een beetje alsof we terug in de jaren 80 zijn, terwijl we proberen een uitzending van Studio Sport te kijken en ondertussen de antennes moeten bijstellen.

Tv-diensten

Al snel wordt duidelijk dat het probleem niet beperkt is tot één enkele provider. Op X klagen kijkers die gebruik maken van verschillende tv-diensten zoals Ziggo, KPN, Odido en zelfs streamingdiensten zoals NLZiet over het aanhoudende probleem. Het geluid en beeld vertonen aanzienlijke haperingen, vooral gedurende de eerste twintig minuten, wat tot grote frustratie leidt bij talloze kijkers.
Op X uiten mensen hun ongenoegen en leggen de schuld voornamelijk bij RTL . Deze indruk wordt versterkt door de overvloed aan reacties. Vooralsnog heeft RTL nog niet gereageerd op het ontstane probleem.

Tot wanneer kunnen we Bureau Rotterdam bekijken?

We zijn al bekend met presentator Ewout vanwege zijn eerdere seizoenen van Bureau, maar hoelang blijft zijn programma Bureau Rotterdam eigenlijk nog op de buis? Wij hebben het antwoord voor je: tot en met 5 december. Dus op Pakjesavond krijgen we voor het laatst de kans om te zien hoe de presentator een blik werpt achter de schermen van de Rotterdamse politie.
Gelukkig hebben we nog een paar weken te gaan om ervan te genieten!