Chantal Janzen gaat uit de kleren: 'Don't mess with us'

Entertainment
door Indy
woensdag, 15 november 2023 om 9:39
chantal janzen uit de kleren
Chantal Janzen is deze week voor haar eigen tijdschrift &C uit de kleren gegaan. Samen met Linda Hakeboom poseert ze halfnaakt op de foto. De presentatrice heeft de foto op sociale media gedeeld en ontvangt lovende reacties.

Uit de kleren

Op de foto staan Chantal Janzen en documentairemaakster Linda Hakeboom samen zonder bovenstuk langs elkaar. Chantal knuffelt Linda van achteren. De fotoreportage komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Linda heeft namelijk een moeilijke tijd doorstaan. In 2020 kreeg ze de diagnose borstkanker met een uitzaaiing in haar lymfeklieren. Hierna volgt een intensief traject vol chemotherapie, bestralingen, een videoserie en - nu ze schoon is - een boek.
Volgers zijn lovend over de foto van Linda en Chantal. "Oh ik vind de foto samen met Chantal heel mooi. ‘Don’t mess with us’ in vrouwenpower met klasse. Prachtig!" , luidt het in de reacties.
Linda is erg openhartig over het hebben van kanker en de eenzaamheid die erbij komt kijken. "Het is nog steeds een beladen onderwerp, ik denk vanuit de generatie voor mij, die het nog steeds had over de ziekte 'k'. En dan was het idee: 'Die buurvrouw heeft k, laat haar maar even met rust.'" , vertelt ze in een interview met LINDA . "Mensen vinden het pittig om er mee geconfronteerd te worden, weten niet hoe ze er mee om moeten gaan."

Open boek

Niet alleen Linda, maar ook Chantal deelt moeilijke periodes
uit haar leven. Zo vertelde ze een tijd geleden in Open Kaart
tegen Robbert Rodenburg dat ook zij af en toe met iemand praat wanneer dingen niet verlopen zoals ze zou willen. “ Ik schaam me niet als het kut gaat, of slecht gaat. Mijn man heeft een burn-out gehad vijftien jaar geleden. Toen is hij met iemand gaan praten en bij die vrouw ben ik later ook terechtgekomen.
Ze kan het iedereen aanraden: “ Het is heel fijn om met iemand dan te praten, dat heb ik af en toe wel nodig. Het helpt mij enorm.