Anouk doet heftige onthulling: 'Heb nooit een cent ontvangen'

Entertainment
door Indy
woensdag, 15 november 2023 om 8:50
anouk deelt heftig verhaal
Anouk deelde eerder een aangrijpend verhaal over de miskramen die ze in haar huidige relatie met haar man Dominique heeft moeten doorstaan. Nu doet de zangeres een boekje open over de omgang van haar andere kinderen met hun vaders. In een interview met LINDA vertelt ze dat dit nog niet altijd even makkelijk verloopt.

Geen financiële support

Anouk heeft zes kinderen bij vier verschillende vaders. De zangeres laat weten haar oudste kinderen, Benjamin, Elijah en Phoenix, hun vader niet vaak zien. Misschien drie of vier keer per jaar. "Ze houden van hun vader, maar ze lopen dus niet de deur bij hem plat" , zegt Anouk in een interview met LINDA .
De vader van haar zoontje Sion was in het begin niet veel in beeld, maar daar is volgens de zangeres inmiddels verandering in gekomen. "Dat is echt fantastisch. Ik heb altijd gezegd dat de deur openstaat, maar je moet er wel zelf naar binnen stappen." Anouk zegt het wel jammer te vinden dat ze haar kinderen grotendeels alleen heeft opgevoed. "Ik heb nooit een cent ontvangen, dat hoeft ook niet. Maar ik had wel vaker willen horen: 'Bedankt dat je de kinderen hebt opgevoed. Wat een leuke mensen zijn het geworden.'"

Miskraam

De zangeres is tegenwoordig gelukkig in de liefde met haar man Dominique. De twee hebben samen een dochtertje genaamd Jelizah Rose. In een aangrijpend verhaal met &C Magazine vertelt Anouk dat het krijgen van een zesde kindje niet zonder slag of stoot ging.
In het begin van haar relatie met Dominique heeft Anouk laten weten dat ze geen kinderwens meer heeft. Dominique respecteerde haar wens, maar toch heeft Anouk zich uiteindelijk bedacht. “ Hij heeft altijd kinderen gewild, ik wilde hem dat niet ontnemen. ” Maar het proces verliep niet bepaald vlekkeloos . “ Uiteindelijk had het best wat voeten in de aarde. Ik heb drie miskramen gehad, want tja, ik was toch ‘al’ 39 jaar en mijn schildklier werkte niet goed. Dus ik kreeg ook medicatie om ervoor te zorgen dat het niet direct al zou worden afgestoten.
In 2016 komt er een einde aan de verschrikkelijke tijd van miskramen. Anouk en Dominique werden toen ouders van hun dochtertje Jelizah Rose. Na het overwinnen van de pijnlijke periode van miskramen, straalt het geluk nu over hun gezin.