Britt Dekker herdenkt overleden vader: 'Kon je maar terugkomen'

Entertainment
dinsdag, 14 november 2023 om 15:35
ontwerp zonder titel 2023 11 14t152633012
Britt Dekker staat op Instagram stil bij het overlijden van haar vader. Ze deelt een emotionele foto van haar met haar vader samen. Dinsdag is het precies zes jaar geleden. 'Had mijn vader er zo graag bij gehad.'

Britt Dekker herdenkt vader

Op Instagram deelt Britt een foto van haar met haar vader en ze schrijft er een ontroerend bericht bij. " Had mijn vader er zo graag bij gehad op het Europees Kampioenschap, wat had hij dat cool gevonden! " begint Britt. " Zo jammer dat hij zo veel moet missen en alles wat we meemaken zonder hem. Kon je maar terugkomen, al was het maar voor één dag volgend jaar als ik ga trouwen. "

Britt Dekker gaat trouwen

Britt haar grote liefde, regisseur Max Apotowski, heeft haar onlangs ten huwelijk gevraagd . " I said yes!
" kondigde Britt verheugd aan. Ze heeft al in gedachten hoe haar speciale dag eruit zal zien, met twee van haar paarden in de hoofdrol. " Johnny en George voor de trouwkoets, ik kan niet wachten. 10 jaar samen. "
Op eenentwintigjarige leeftijd kruisten de paden van Britt en Max elkaar tijdens de opnames van het televisieprogramma Waar Rook is… Zijn Britt & Ymke . Hoewel er aanvankelijk geen sprake was van liefde op het eerste gezicht, bloeide er na verloop van tijd toch een diepe genegenheid op tussen de twee. Nu, tien jaar later, zijn ze nog steeds samen en vormen ze een sterk en gelukkig koppel en gaan ze natuurlijk binnenkort trouwen.
Britt en Max hebben een relatie, waarbij Max elf jaar ouder is dan Britt. Ondanks het leeftijdsverschil zijn ze na al die jaren nog steeds vervuld van geluk en genegenheid voor elkaar. Hoewel Britt niet vaak details deelt over haar relatie, straalt ze nog steeds van blijdschap als ze over Max praat, wat getuigt van de blijvende liefde en harmonie in hun relatie, wat hopelijk mag gaan uitbloeien naar een mooi huwelijk.