Suzan & Freek onthullen meer details over hun trouwdag

Entertainment
dinsdag, 05 december 2023 om 14:55
ontwerp zonder titel 2023 12 05t144219652
Suzan en Freek zijn sinds afgelopen weekend officieel meneer en mevrouw Rikkerink. Ze zijn namelijk het huwelijksbootje in gestapt. Op Instagram delen ze hun vreugde over het huwelijk en verklaren ze dat ze op een roze wolk zweven.

Suzan en Freek delen details

" Vanaf vrijdag zaten we in onze eigen bubbel in een prachtig oud klooster in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen ", aldus Suzan en Freek. Ze hebben aangegeven dat ze een winter bruiloft wilde hebben.
Onder toeziend oog van 85 naaste vrienden en familieleden gaven de muzikanten elkaar het ja-woord. Suzan werd naar het altaar begeleid door haar ouders, en tijdens de ceremonie zong goede vriend Snelle een lied. Het feest 's avonds werd opgeluisterd door optredens van Rolf Sanchez, Kraantje Pappie en FeestDJRuud. " Op onze laatste beentjes zwaaiden we zaterdagnacht de discobus met gasten richting het hotel uit, om op zondagochtend weer heerlijk met z'n allen te brunchen op deze mooie plek. Zo gelukkig en dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen! "
Op zondag kondigden 'Mr. & Mrs. Rikkerink' aan dat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt . Vorig jaar vroeg Freek Suzan ten huwelijk in Berlijn. Het paar kent elkaar al sinds hun middelbareschooltijd.

Aanzoek

Suzan en Freek delen al bijna vijftien jaar van hun leven samen. Het stel woont in een prachtig huis
, en vorig jaar zette Freek nog een grotere stap door Suzan ten huwelijk te vragen. " Eén week geleden in Berlijn… zei ze JA! "
Vorig jaar plaatste Freek een bericht op Instagram bij een foto van hem en Suzan in Berlijn. Aangezien hun eerste date in Berlijn plaatsvond, was het niet verwonderlijk dat dit voor Freek de perfecte plek was om op één knie te gaan. De dag van het aanzoek had voor Suzan ook een emotionele betekenis. " In 2009 gingen we voor het eerst samen naar een concert, Coldplay in het Goffertpark ", schreef Suzan op Instagram. " Als verrassing had Freek kaartjes geregeld voor Coldplay in Berlijn, vorige week. De avond ervoor moest ik al huilen toen ‘ie in een prachtig parkje in de stad de kaartjes tevoorschijn toverde om 13 jaar na ons eerste concert ‘samen de liefde te vieren’ bij Coldplay. Toen hij daarna ineens op z’n knieën ging was er echt geen houden meer aan. "

POPULAIR NIEUWS