Sylvia Geersen heeft veel over voor Joris: 'Emigreren naar Sint-Maarten?'

Entertainment
door Denise
vrijdag, 23 juni 2023 om 13:38
ontwerp zonder titel 2023 06 23t113021491
Sylvia Geersen en Joris Smits zijn nog helemaal verliefd. Sylvia heeft alles over voor haar grote liefde en is zelfs van plan om naar Sint-Maarten te gaan.

De relatie tussen Sylvia Geersen en Joris Smits

Sylvia Geersen is er tijdens haar Bachelorette avontuur vandoor gegaan met Joris. De twee vielen als een blok voor elkaar en vlogen samen naar Nederland. Hoe gaat het nu met het koppeltje? In een interview met RTL Boulevard vertelt Sylvia dat ze nog steeds heel verliefd zijn. "Ik heb wel het idee dat dit voor altijd is en hij ook" , vertelt ze glunderend tegen de camera over haar en Joris. Ze vertelt dat Joris eigenlijk altijd bij haar is, maar dat ze de woonplaats van Joris, Breda, een hele leuke stad vindt. Syl geeft aan dat ze een ras echte Rotterdammer is en dat ze erg gehecht is aan haar eigen plekje.

Emigreren naar Sint-Maarten?

Joris werkt deels op Sint-Maarten als kapitein en dat maakt het ook wel lastig voor de twee. Ze zien elkaar dan ook veel minder wanneer hij op zee is. Sylvia heeft daar een goede oplossing voor. "Binnenkort ga ik naar Sint-Maarten, want ik wil ook eens een kijkje nemen in zijn leven. Daar heeft hij altijd gewerkt en nu ga ik een keertje mee, voor langere tijd denk ik. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat ik al mijn spullen pak en nooit meer terugkom, want zo ben ik", zegt ze.
We zijn benieuwd of we Syl ooit nog terug zien in ons kikkerlandje wanneer ze eenmaal is vertrokken met haar koffers.