Collega haalt uit naar Sylvie Meis: 'Inbraak was eigen schuld!'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 15 augustus 2023 om 13:03
sylvie meis inbraak eigen schuld
De Duitse presentator Oliver Pocher haalt keihard uit naar zijn collega Sylvie Meis. Hij zegt namelijk dat de woninginbraak haar eigen schuld was.

De woninginbraak bij Sylvie Meis

Sylvie Meis was onlangs in het buitenland en tijdens haar trip is er ingebroken in haar appartement in Hamburg. De inbrekers hebben meerdere tassen van het merk Hermès meegenomen. In totaal is er een waarde van 800 duizend euro gestolen, zo'n 25 handtassen. Eén van die tassen zou een waarde hebben van 100 duizend euro.

Eigen schuld?

De Duitse presentator Oliver Pocher praat in de podcast Die Pochers!
met zijn vrouw over de inbraak in het appartement van Sylvie Meis. Hij zegt ten eerste dat het heel erg is wat er is gebeurd en hij beschrijft het als 'asociaal'. Toch heeft hij ook nog een andere mening over de inbraak. "Aan de andere kant, wat kan ik zeggen? Als jullie vrouwen altijd zo pronken met je handtassen, dan zou je niet verbaasd moeten zijn als ze op een gegeven moment weg zijn."
Zijn vrouw Amira denkt dat – gelukkig – anders over. "Alleen omdat jij geen handtassen draagt, beslis jij of wij ze wel en niet mogen hebben?"
Ook vindt ze dat iedereen zelf moeten weten waar ze hun geld aan uitgeven, waar je zelf blij van wordt. Toch kan Oliver niet begrijpen hoe een tas gelukkig kan maken en hij noemt het hebben van 25 designertassen dan ook 'totale onzin'.

Investeren in handtassen

Sylvie Meis liet zich niet uit het veld staan door de inbraak. Nog steeds pronkt ze met haar dure spullen zoals andere tassen en sieraden. Afgelopen week zou ze zelfs nog een foto met een dure blauwe tas van Chanel op de foto hebben gestaan.
Waarom Sylvie zoveel designertassen heeft? Ze ziet ze als investering, vertelde ze eerder aan Grazia. ",,Van mijn Hermès-tassen kan ik enorm genieten, wetende dat ze hun waarde behouden en zelfs rendement opleveren.", vertelt ze. Mijn tassen zijn een deel van mijn vermogen, net als bepaalde sieraden. Als ik een dochter had gehad, had ik haar later mijn tassen gegeven.”