Nieuw carrièrepad voor Yvonne Coldeweijer?: 'Zou hier graag iets mee doen'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 15 augustus 2023 om 11:37
nieuwe carriere yvonne coldeweijer
We kennen Yvonne Coldeweijer natuurlijk als de grote roddelkoningin van ons land. Toch lijkt ze nu ook wel een andere kant op te willen!

De roddelkoningin Life of Yvonne

Yvonne Coldeweijer komt regelmatig met de meest sappige en schokkende roddels. Ze bracht naar buiten dat Douwe Bob ineens vader werd van drie kinderen bij drie verschillende vrouwen. Ze deelde nieuws van Marco Borsato, Thijs Römer en Guido Weijers dat eigenlijk te vreselijk is voor woorden.
Ook zorgt ze er regelmatig voor dat de ogen van vrouwen van BN'ers geopend worden. Ze deelt namelijk dingen die deze mannen voor hun vrouwen verschuilen. Affaires, vieze berichtjes op het internet en nog veel meer. Dit doet ze niet omdat ze het allemaal zo leuk vindt, maar ze wil deze dames ook echt helpen en daar ziet ze ook daadwerkelijk wel wat in!

Nieuw carrièrepad voor Yvonne Coldeweijer?

"Ik ben best wel streng op vrouwen die jarenlang in de ban zijn van een narcist en hier maar in blijven trappen"
, begint Yvonne op Instagram na een verhaal dat ze deelt over de affaire van Thijs Römer . "Ik wil sommige vrouwen zo graag wakker schudden en waarschuwen voor manipulatie. Maar ze zien het in de eerste instantie zelf niet en dat kun je ze ook niet kwalijk nemen" , gaat ze verder. "Ze worden gemanipuleerd. Ik zie het zo vaak om me heen! Natuurlijk ook bij onbekende mensen. Zou hier graag iets mee doen."
Misschien is het iets voor Yvonne om deze vrouwen uiteindelijk te gaan helpen, want het lijkt erop dat ze dit heel graag zou willen doen. Wij zijn benieuwd of ze uiteindelijk ook actie zal ondernemen om vrouwen die in deze situatie zitten hulp te bieden.