Veel kritiek op nieuwe pikante foto van Nicol Kremers

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 15 augustus 2023 om 11:30
kritiek pikante foto nicol kremers
Nicol Kremers is druk bezig met haar carrière als model op pikante platformen en dit lijkt heel erg goed te gaan. Toch is niet iedereen fan van de foto's die ze post.

De ex van Peter Gillis

We kennen Nicol Kremers inmiddels allemaal wel. Ze is de ex van Peter Gillis en de twee gingen in eerste instantie 'als vrienden' uit elkaar. Toch bleek de vork heel anders in de steel te zitten. Nicol Kremers deed meerdere aangiften tegen haar ex en hij moet hiervoor ook voor de rechter verschijnen. Peter Gillis zou zijn ex Nicol namelijk gedurende hun relatie meerdere malen hebben mishandeld. De rechter moet uiteindelijk gaan bepalen of Peter hiervoor een straf opgelegd krijgt.

De pikante carrière van Nicol Kremers

Sinds de breuk met Peter heeft Nicol het roer drastisch omgegooid. Ze besloot zelf aan een carrière te werken als model op verschillende pikante platformen. Nicol plaatst dan ook zeer pikante kiekjes van haarzelf en mensen kunnen een abonnement nemen op haar account tegen betaling. Hier haalt zij dan weer haar inkomsten uit. Dit lijkt heel goed te gaan en in de eerste week had ze al heel erg veel geld verdiend. Ze plaatst ook regelmatig pikante foto's op haar Instagram, dit is voornamelijk ter promotie van haar betaalde account. Toch zijn veel van haar volgers niet blij met haar keuze voor deze carrière. Ze krijgt dan ook erg veel haar onder haar foto's en zo ook onder haar nieuwste pikante kiekje.

Kritiek op pikante foto's van Nicol

"Besteed je tijd aan je kinderen, heb je meer aan", schrijft iemand. "Hoe diep kun je zingen? Eerst Peter Gillis strikken voor geld, nu je lichaam verkopen", schrijft iemand anders. De reacties onder de foto gaan erg ver. Mensen vinden haar geen goede moeder door haar werk en dat ze zichzelf te koop zet.
Gelukkig zijn er ook mensen die wel erg genieten van de kiekjes van Nicol. "Prachtig", zegt iemand. "Wow mooi figuur heb jij Nicol", schrijft de ander.
Wij hopen in ieder geval dat Nicol zich niet al teveel laat kennen door deze reacties en ze deze lekker aan zich voorbij laat gaan.
Bekijk de foto van Nicol hieronder: