Sylvie Meis deelt een romantisch kiekje: 'I love you'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 19 juli 2023 om 8:56
sylvie meis romantische foto
Gisteren verscheen een foto op Instagram van Sylvie Meis en een man. Zij reageerde op de foto die hij plaatste met: 'I love you'.

Het liefdesleven van Sylvie Meis

Erg veel geluk heeft Sylvie Meis nog niet gehad in de liefde. Ze had een relatie met de bekende voetballer Rafael van der Vaart. De twee trouwden en kregen samen een zoon. Toch besloten de twee uiteindelijk uit elkaar te gaan en dat ging zeker niet zonder slag of stoot. Rafael ging ervandoor met de beste vriendin van Sylvie en dit zorgde voor heel wat wrijving binnen het gezin. Uiteindelijk gingen zij ook uit elkaar en Rafael en Sylvie kunnen nu weer goed met elkaar door één deur.
Sylvie heeft ook lang een relatie gehad met Niclas Castello en ook zij zijn getrouwd. Onlangs maakten de twee bekend dat ook zij een punt hebben gezet achter hun relatie. Op dit moment is Sylvie dus volop aan het genieten van haar leven als vrijgezel.

Een nieuwe man in het leven van Sylvie?

"All that matters",
schreef André Borchers bij de foto waarbij Sylvie Meis op zijn schoot zit. "I LOVE YOU" , reageert Sylvie hieronder.
Veel bijzondere reacties op de foto van verschillende volgers, want Sylvie is toch nog maar net uit elkaar met Niclas? "Heerlijk weer vers verliefd" , schrijft een volger. "Liefde is belangrijker dan tassen die komen vanzelf weer terug" , schrijft een ander.
Maar gaat het hier daadwerkelijk om een nieuwe liefde? Waarschijnlijk niet. André en Sylvie zijn al ontzettend lang beste vrienden en deze foto is waarschijnlijk een steunbetuiging van André richting Sylvie. Gisteren kwam namelijk naar buiten dat er is ingebroken bij haar in huis en er voor 800 duizend euro aan spullen is meegenomen .