Pension van familie Meiland twee maanden na opening alweer dicht

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 18 juli 2023 om 16:48
pension familie meiland gesloten
Het pension van de familie Meiland, Code Rosé, heeft nog maar net haar deuren geopend. Toch is het pension momenteel alweer gesloten!

Geen vergunningen voor Code Rosé

In mei zou het pension van de familie Meiland, Code Rosé, feestelijk worden geopend. Toch ging dit niet helemaal zoals gepland. Een dag voor de opening kreeg de familie te horen dat ze gemeente geen vergunning zou verlenen.
Martien Meiland heeft hierdoor de afgelopen tijd in het pension moeten slapen als beheerder. Gelukkig hebben ze nu geschikte kandidaten gevonden om dit voor hen te doen.

Pension familie Meiland gesloten

Het pension van de familie Meiland heeft nog maar twee maanden haar deuren geopend, maar is nu alweer gesloten! Hoe kan dat nou?
Eigenlijk is de reden heel simpel en kunnen we er direct bij vertellen dat de deuren tijdelijk gesloten zijn. De familie Meiland is op dit moment namelijk aan het genieten van een vakantie op Tenerife.
Gisteren liet Erica aan Shownieuws
weten dat ze heel erg toe zijn aan rust, na de drukke periode van de verbouwing en het runnen van Code Rosé. De hele familie is mee op de vakantie, daarom zijn de deuren van het pension tijdelijk gesloten.