Sylvia Geersen reageert op geruchten over breuk met Joris: 'Heel naar'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 18 juli 2023 om 14:24
realitylogo
Er gingen afgelopen weekend geruchten rond dat Sylvia Geersen en Joris Smits uit elkaar zijn. Sylvia reageert nu op deze geruchten.

Sylvia Geersen en Joris Smits uit elkaar

Afgelopen weekend deelden wij het nieuws dat Sylvia Geersen en Joris Smits uit elkaar zouden zijn . "We hebben uit een hele betrouwbare bron vernomen dat Sylvia Geersen en Joris uit elkaar zijn" , vertelde Yaël in een aflevering van RUMAGTV.
De twee zouden al een tijdje uit elkaar zijn, maar voor het contract van de Bachelorette nog moeten doen alsof ze wel bij elkaar zijn. Sylvia zou degene zijn die het heeft uitgemaakt, omdat Joris te saai was en niet was wat ze zocht.
Volgens Yvonne Coldeweijer zouden ze nog wel bij elkaar zijn, maar de relatie wat 'wiebelig' zijn. Sylvia zou last hebben van moodswings en om deze te controleren rookte ze wel eens wat verboden middelen. Joris zou het daarbij heel erg moeilijk vinden om met haar om te gaan.

Sylvia reageert op geruchten van de breuk

Waar veel bekende Nederlanders vaak besluiten om niet te reageren op de geruchten die over hen rondgaan, besluit Sylvia dit wel te doen.
Op Instagram plaatst ze een foto van de nieuwsberichten die zijn verschenen. "Wow deze mensen weten meer dan ik weet" , schrijft ze erbij. "Snap niet dat dit zomaar allemaal kan. Word hier heel naar van! Voor de duidelijkheid.. ik leef een gezond leven en Joris en ik zijn heel verliefd."
Dit kan natuurlijk een manier zijn om de schijn nog even op te houden, omdat dit voor het contract nog moet. Maar het zou natuurlijk ook echt waar kunnen zijn! Laten we eerlijk zijn: elke relatie kent zo zijn problemen. Ook Joris en Sylvia zullen het niet altijd alleen maar leuk hebben met elkaar.