Sylvie Meis weer verliefd?: ‘Gespot op tribune met nieuwe man’

Entertainment
door Lois
maandag, 12 februari 2024 om 17:13
sylvie meis vriend
Sylvie Meis lijkt niet alleen te zijn op Valentijnsdag. Hoewel de relatie met Wim Beelen pas net gestrand is, zou Sylvie alweer een nieuwe man in haar leven hebben!

Sylvie Meis

Sylvie is een Nederlandse presentatrice, actrice en model. Gedurende haar huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart gebruikte ze de naam Sylvie van der Vaart. En ze lijkt niet alleen met Valentijnsdag, hoewel de relatie met Wim Beelen pas net gestrand is , zou Sylvie alweer een nieuwe man in haar leven hebben!
Deze keer was het niet op de rode loper, maar op de tribune van een Ajax-wedstrijd waar haar zoon Damián van der Vaart moest voetballen. Een bron meldt aan RealityFBI dat Sylvie niet alleen kwam, maar met een mysterieuze man aan haar zijde. Terwijl fotograaf Edwin Smulders druk bezig was met het schieten van foto's, zou Sylvie stiekem de Story hebben ingelicht.

Weddenschappen

Sylvie Meis heeft na haar scheiding van Van der Vaart in 2013 een lange lijst exen verzameld. De werknemers van haar bedrijf Meis Enterprise houden zelfs weddenschappen over hoe lang de mannen in haar leven zullen blijven, vertelde de presentatrice eens in een interview.

Geen recordlengtes

Zo zagen we onder meer miljonair Guillaume Zarka voorbijkomen, graaf Luis Medina Y Abascal, nachtclubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetie en de Amerikaan Samuel Deutsch. Allemaal relaties die geen recordlengtes zouden halen. Serieuzer was het met de Libanese zakenman Charbel Aouad, met wie ze enige tijd verloofd was. Kort, maar hevig, was de relatie met filmproducent Bart Willemsen, die ze had leren kennen op de set vanMisfit.Ze nam hem mee op de rode loper, postte foto’s met hem op sociale media en leek gelukkig met hem. Na vijf maanden was de koek al op, en een paar weken later, op de bruiloft van een vriendin, viel ze als een blok voor kunstenaar Niclas Castello, van wie ze begin vorig jaar scheidde.
Het liefdesleven van Sylvie Meis valt te beschrijven als een zeer hobbelige weg, maar bij één man in haar leven is ze op haar gelukkigst: zoon Damián.