Heeft Sylvie Meis een relatie met Wim Beelen voor haar imago?

Entertainment
vrijdag, 27 oktober 2023 om 20:06
ontwerp zonder titel 42
Eerder deze week bevestigde Sylvie Meis de geruchten over haar relatie met de multimiljonair Wim Beelen. De aanwezigheid van een welgestelde partner heeft tot enige speculatie geleid, maar volgens Yvonne Coldeweijer is er een andere reden waarom Sylvie zich tot deze man heeft aangetrokken.

Imago hoog houden

" Wat vind jij van de zoveelste rijke lover van Sylvie Meis? ", vraagt een volger aan Yvonne Coldeweijer. " Je moet denken vanuit Sylvie!" , vertelt Yvonne op haar juicekanaal. " Ze heeft zelf genoeg geld en wil een bepaalde lifestyle in haar leven. Ze kan niet met een klaploper gaan, waarbij zij alles moet betalen. "
Maar volgens de koningin van de sappige roddels heeft Sylvie vooral om een andere reden een relatie met Wim. " Haar grootste angst is om single te zijn op haar leeftijd. Al 45 zijn en geen man aan je kunnen binden, is erg slecht voor haar imago. "
Sylvie zou voor Wim Beelen hebben gekozen om niet in haar eentje te hoeven zijn. " Daarom heeft ze nu gekozen voor deze wat sullige man, in de hoop dat hij haar niet zal verlaten ", gaat Yvonne verder. " Sylvie is aan het downdaten omdat ze naar de buitenwereld niet weer alleen wil zijn. Sorry Wim. "

Wim Beelen en Sylvie Meis

Wim en Sylvie zouden elkaar vorige maand hebben ontmoet
in een restaurant in Amsterdam. Dit gebeurde terwijl Sylvie in Nederland was voor de contractondertekening van haar zoon Damián bij Ajax. Realitykanaal Realityfbi ontdekte dat Wim tot voor kort nog een relatie had met een andere vrouw genaamd Ellen . Dit wordt ondersteund door een bericht in Story
, waarin staat dat Wim nog steeds geregistreerd staat op hetzelfde woonadres als Ellen. Op een foto die in het tijdschrift werd gepubliceerd, is te zien dat zowel zijn als haar naam op het naambordje naast de deurbel staan vermeld.

Gesteld op privacy

Sinds de onthulling van de relatie tussen Wim en Sylvie wordt de telefoon van Wim constant gebeld. " Volgens mij kan ik beter mijn telefoon niet meer opnemen. Ik ben erg op mijn privacy gesteld. " Verklaarde Wim, die helemaal niet op zoek is naar al die aandacht, tijdens een interview met Story . " Ik snap dat bepaalde nieuwsfeiten goed scoren. Maar ik ben geen publiek figuur . Ik heb geen zin in een kat-en-muisspelletje. "