Sylvie Meis en Wim Beelen genieten samen op zijn gigantische jacht

Entertainment
door Indy
dinsdag, 10 oktober 2023 om 11:34
sylvie meis wim beelen jacht
Afgelopen weekend werd bekend dat Sylvie Meis een nieuwe, vermogende man aan de haak zou hebben geslagen. Wim Beelen zou de gelukkige man in kwestie zijn. De twee hebben hun relatie nog niet bevestigd, maar dit wijst erop dat ze toch écht samenzijn.

Eerdere relaties

Begin dit jaar kondigde Sylvie aan, na een huwelijk van 2,5 jaar, te gaan scheiden van kunstenaar Niclas Castello. Dit was niet de eerste keer dat de presentatrice gaat scheiden. Ze was eerder getrouwd met voormalig voetbalinternational Rafael van der Vaart . Uit dit huwelijk werd haar zoon Damián van der Vaart geboren. Damián werd vorige maand gecontracteerd door Ajax.

Nieuwe liefde

Volgens de Duitse krant Bild heeft Sylvie een nieuwe liefde in haar leven: ondernemer Wim Beelen. De twee zouden al enkele weken een relatie hebben. Geld lijkt geen punt van zorg te zijn in deze nieuwe relatie. Wim is goed voor een aanzienlijke 200 miljoen euro.
Wim heeft een lange weg afgelegd om zijn fortuin te vergaren. In de jaren negentig richtte hij een uitzendbureau op dat zich specialiseerde in havenpersoneel, vuilnismannen en sloopmedewerkers. In 1999 begon hij zelf met sloopwerkzaamheden en met succes. In de jaren die volgden, groeide de Beelen Groep uit tot het grootste sloopbedrijf van Nederland. Na de verkoop van dit bedrijf heeft Wim zich gericht op vastgoedontwikkeling. Naast zijn zakelijke successen is hij ook eigenaar van een luxe jacht met een waarde van 9,5 miljoen euro.
De twee kruisten hun paden in september, toen Sylvies zoon Damián zijn voetbalcontract tekende bij Ajax. Wim is woonachtig in Amsterdam. Dit betekent dat de Sylvie en Wim regelmatig heen en weer moeten reizen tussen de Nederlandse hoofdstad en Hamburg, waar Sylvie woont.

Gespot op de jacht

De twee hebben de relatie nog niet bevestigd, maar alles wijst er toch echt sterk op dat ze samen zijn. De Duitse krant Bild heeft Sylvie en Wim samen gespot op Mallorca op de luxe jacht van de steenrijke Wim.
Volgens Shownieuws -presentator Evert Santegoeds heeft zijn twijfels bij de beelden. "Zo te zien kunnen ze het goed met elkaar vinden. Er zijn beelden waarop ze arm in arm weglopen." Het tafereel lijkt volgens hem enigszins in scène gezet. "Helemaal met het verhaal in Bild, die is geschreven door Tanja May, een goede vriendin van Sylvie. Ik dat zij de primeur heeft gekregen en dat het daarmee een bevestiging is dat het inderdaad wat is tussen de twee. "